2013-03-27 09:35:30
Φωτογραφία για «Φιλελεύθερος»: Στοιχεία - φωτιά για το πλιάτσικο της Λαϊκής
Ονόματα και στοιχεία που αποδεικνύουν, όπως υποστηρίζουν, το πλιάτσικο που στήθηκε σε βάρος της Λαϊκής από ανθρώπους που βρίσκονταν εκ των έσω, δήλωσαν στη Βουλή ότι κατέχουν, ο πρόεδρος Ανδρέας Φιλίππου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Μάριος Χατζηγιαννάκης και Νίκος Χατζηνικολάου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Όπως γράφει η εφημερίδα, μιλώντας χθες σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, οι τρεις σύμβουλοι έκαναν λόγο για τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ευρώ που έφυγαν από την Κύπρο και κατέληξαν στην Ελλάδα.

Κατάγγειλαν ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», ότι από τα στοιχεία που κατέχουν, διαπιστώνεται η ανάμειξη στο σκάνδαλο μιας ομάδας ανθρώπων που πέρασε από τη διοίκηση της Λαϊκής. Όταν κλήθηκαν, ωστόσο, από τους βουλευτές να τους κατονομάσουν, εξέφρασαν φόβους για τη ζωή τους.

Στη συνεδρίαση, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κλήθηκε εσπευσμένα ο πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου όπως και ο γενικός εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης, ο οποίος υπέδειξε στα μέλη του Δ.Σ. της Λαϊκής ότι, είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή. Ο κ. Ομήρου μαζί με τους βουλευτές και τον Γενικό Εισαγγελέα αποφάσισαν από κοινού, τα στοιχεία που κατατέθηκαν να χαρακτηριστούν ως άκρως απόρρητα και να φυλαχθούν σε χώρο της Βουλής, όπου λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ