2013-03-27 09:30:15
Φωτογραφία για ΝΑ... «ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηρακλή Κηφισιάς στο Ρέντη (20:00) στον ημιτελικό της Α1 βόλεϊ Γυναικών με στόχο να... τριτώσει τις συνολικές νίκες στο πρωτάθλημα και να περάσει στον τελικό.

Οι ερυθρόλευκες έχουν περάσει με 3-2 από το Ζηρίνειο, ενώ στις 6 Μαρτίου επικράτησαν στην έδρα τους με 3-0 σετ. Με τη μεταφορά των αποτελεσμάτων, η επικράτηση στον πρώτο ημιτελικό θα τους δώσει και το εισιτήριο αλλά και την ψυχολογία ενόψει του ημιτελικού του Κυπελλου, πάλι με τον Ηρακλή Κηφισιάς στη Σαντορίνη στις 12 Απριλίου.

Ο Τέλης Σωτήρχος, μετά τη μεταφορά των ημιτελικών μία εβδομάδα αργότερα, βρέθηκε με περισσότερο χρόνο από ό,τι υπολόγιζε στη διάθεσή του και επιθυμία όλων στο Λιμάνι είναι να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση πρόκριση.

Από τον Ηρακλή Κηφισιάς που ηττήθηκε εύκολα την 20ή αγωνιστική οι διαφορές είναι ότι οι Γιώτα και Διώτη έχουν ανεβάσει στροφές αν και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, ενώ νέος προπονητής στον πάγκο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος αντί του Γιάννη Λάιου.

Τα δύσκολα ξεκινούν στη συνέχεια, όπου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξουν με την ΑΕΚ (αντιμετωπίζει στις 16:00 το Ρέθυμνο), που έχει πλεονέκτημα 2-0 έναντι των κοριτσιών του Θρύλου.

Διαιτητές είναι οι Κομπούρας και Ειρήνη Μουλά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επαφές με Τσέλσι στο λιμάνι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επαφές με Τσέλσι στο λιμάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ