2013-03-27 09:44:00
Φωτογραφία για «Όχι» ΤΕΕ στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών
Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΕΤΑΑ στην οδό Μάρνη διοργανώνει αύριο στις 14:00 το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), διαμαρτυρόμενο για την αναδρομική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των μηχανικών στο ΤΣΜΕΔΕ Όπως αναφέρει, η νέα διοίκηση του ΕΤΑΑ πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει «προχωρήσει, σχεδόν ταυτόχρονα με την ανάληψη των καθηκόντων της, στην άμεση υλοποίηση των όσων παρανόμων και αντισυνταγματικών προβλέπονται στο ν.3986/11, για υπέρογκη και αναδρομική από 01/07/11 αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ με υποχρεωτική ένταξη σε ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία ανά τριετία».

Το ΤΕΕ καλεί τους μηχανικούς να μην πληρώσουν τις νέες αυξημένες εισφορές και να δώσουν το παρών στην αυριανή κινητοποίηση.

Προτρέπει επίσης τους εκπροσώπους των μηχανικών στο δ.σ. του ΕΤΑΑ, στο δ.σ. της Διοικούσας Επιτροπής Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων ΕΤΑΑ και των υπολοίπων μελών του δ.σ. του ΕΤΑΑ να προβούν σε προσφυγές ενάντια στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών με τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας του ΤΕΕ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντούτσε Ντοϋτσε Μπανκ...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντούτσε Ντοϋτσε Μπανκ...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ