2013-03-27 11:33:04
Φωτογραφία για Σχέδιο Αθηνα: Πήραν «φωτιά» οι αχαιοί βουλευτές
Μέχρι αργά χθες τη νύχτα αναμενόταν να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, μέσα στο Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Παιδείας «Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», η αποσυρθείσα τροπολογία του υπουργείου Παιδείας , η οποία πρέπει να ψηφιστεί προκειμένου να εφαρμοστεί το Σχέδιο «Αθηνά», το οποίο θα περάσει με προεδρικά διατάγματα.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ εθεωρείτο πλέον απίθανο να συζητηθεί η τροπολογία αυτή γιατί προηγήθηκε άλλη που αφορούσε το ΤΑΙΠΕΔ, και η επίμαχη θα μετατίθετο για άλλη ημέρα.

Η είδηση όμως ότι κατατέθηκε εκ νέου η τροπολογία, η ψήφιση της οποίας είναι προϋπόθεση για να περάσουν τα προεδρικά διατάγματα ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά οι βουλευτές του Νομού Αχαΐας και ο ένας να εικάζει τη θέση που θα τηρούσε ο άλλος στη Βουλή και να τον κατακεραυνώνει εκ των προτέρων.

Πρώτη το γάντι έριξε η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου, η οποία είπε πως «στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, το υπουργείο Παιδείας, μέσω τροπολογίας, θα επιδιώξει να προσδώσει νομοθετική βάση στο κατάπτυστο προεδρικό διάταγμα με το οποίο σκοπεύει να περάσει το σχέδιο "Αθηνά"».
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ