2013-03-28 19:19:04
Φωτογραφία για Να μονολογούν... θα μας ρίξουν!
Αναρωτιέται ο ελληνισμός, από τον Έβρο μέχρι τη Λευκωσία τι πρέπει να γίνει, ώστε τα δύο ελληνικά κράτη, να διατηρήσουν τα στοιχειώδη.

Να είναι στο δρόμο, να διαδηλώνει και να αντιστέκεται σε όλα τα μεγέθη. Είτε στη φοροεπιδρομή, είτε στα λογής χαράτσια, είτε στην ανεργία , είτε στη λεηλασία της Κύπρου, είτε στις περικοπές στις συντάξεις, είτε στο σχέδιο Αθηνά, είτε στο Σύνταγμα, είτε στο Λευκό Πύργο, παντού! Ενάντια σε όλους ένα«ΌΧΙ σε όλα»!

Εύκολα κανείς σε τούτο το σημείο, θα μας κατηγορούσε για τυφλό, ανέξοδο και ανεύθυνο λαϊκισμό. Ας δούμε όμως ολόκληρη την εικόνα.

Τα ανδρείκελα που κυβερνούν, «οι ατσαλάκωτοι προ της φυλακής» μπορούν να επιτύχουν την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση; ΌΧΙ! Διότι δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο να αντιτάξουν μιαν άλλη αντίληψη, ούτε το πολιτικό ήθος έχουν να αντιτάξουν ένα άλλο πολιτικό πλαίσιο και κυρίως διότι είναι δεμένοι χειροπόδαρα σε λογής «μίζες» και διαδρόμους διαπλοκής και δε μπορούν ούτε να φτερνιστούν αυτόνομα
. Άρα σε αυτό το πολιτικό προσωπικό, ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να επιβάλλει το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του. «Θα μας ρίξουν». Είναι το χαρτί που προστάτεψε την Ελλάδα από την ωμότητα που αντιμετώπισαν οι Κύπριοι αδελφοί μας. Είναι το χαρτί που έμπαινε μπροστά στα μάτια των διευθυντηρίων και τους οδηγούσε να αναπροσαρμόζουν την τακτική τους. «Θα μας ρίξουν» είναι το μόνο που τα δουλικά χείλη του Σαμαρά μπορούν να ψελλίσουν στη δικτάτορα Μέρκελ. «Θα μας ρίξουν» είναι το μόνο που τρέμει ο Βενιζέλος, γιατί γνωρίζει πως αυτόματα περνά στην ιστορία ή στον Κορυδαλλό.«Θα μας ρίξουν» είναι το μόνο αίσθημα που μπορεί να ανακόψει τον Κουβέλη από τη δουλική υποστήριξη όλων των μέτρων ενάντια στο λαό. «Θα μας ρίξουν» ας τους γίνει εμμονή.

korakistas.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ