2013-03-28 19:14:22
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΝΤΙΤΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΚΑΙ ΠΑΟΥΕΛ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Το βράδυ της Παρασκευής (29/3) στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (ΕΤ1, 21:00) που θα τον βοηθήσει στην προσπάθειά του για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι θα έχει σε αυτή την προσπάθεια, εκτός των Πρίντεζη και Πάουελ, οι συμμετοχές των οποίων ήταν γνωστές και τον Πέρο Άντιτς στην διάθεσή του!

Ο Σκοπιανός φόργουορντ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στην προπόνηση της Πέμπτης, χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση και έτσι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ο Άντιτς απείχε τις τελευταίες ημέρες από τις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης λόγω ενός αιματώματος που αποκόμισε στο «Αλεξάνδρειο» στο αριστερό του πόδι, ωστόσο δεν θα μπορούσε να χάσει μία τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και να μην συμβάλλει κι αυτός από τη πλευρά του.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Πόλη με 12 παίκτες στην αποστολή του κάτι που σημαίνει πως στην Ελλάδας έμειναν οι νεαροί Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης καθώς επίσης και οι τραυματίες Δημήτρης Μαυροειδής και Βαγγέλης Μάντζαρης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ