2013-03-29 19:59:51
Φωτογραφία για Είναι κομπλέ!
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε και με τους δύο τελευταίους για τους διακανονισμούς και είναι πανέτοιμος για τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ. Καθοριστική συμβολή από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Από τα μέσα της εβδομάδας έγινε ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα με τους διακανονισμούς ενόψει του ελέγχου από την ΟΥΕΦΑ. Με προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ το πήρε πάνω του και ο σύλλογος τα βρήκε με όλους τους ποδοσφαιριστές, τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας. Την Παρασκευή, λοιπόν, ολοκληρώθηκε ο φάκελος με την συμφωνία που υπήρχε με τους δύο τελευταίους. Αντρέ Πίντο και Μπρούνο Φορναρόλι συμφώνησαν στην πρόταση που τους έγινε και έτσι το «τριφύλλι» είναι κομπλέ.

Βέβαια, τα... σπουδαία είναι για τον Μάιο. Όταν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι συνεπής στις πληρωμές, να παρουσιάσει ένα πλάνο επιβίωσης και να πάρει την αδειοδότηση. Ο Αλαφούζος φαίνεται πως είναι έτοιμος και για αυτή την «μάχη», κάνοντας ότι περνάει από το χέρι του-ίσως και από την τσέπη του- για να μην υπάρχει πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ