2020-05-14 17:01:42
Φωτογραφία για Η Αλίνα Καλτσίδου είναι η κόρη του Φιλάρετου Καλτσίδη, ο οποίος είναι γνωστός και ως ο «βασιλιάς του τσιμέντου». Η ίδια είναι fashion blogger ενώ ζει μόνιμα στην Ελβετία με την οικογένειά της. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συχνά προσωπικές της φωτογραφίες.  Αυτή τη φορά, όμως,
 

Η Αλίνα Καλτσίδου είναι η κόρη του Φιλάρετου Καλτσίδη, ο οποίος είναι γνωστός 

και ως ο «βασιλιάς του τσιμέντου». Η ίδια είναι fashion blogger ενώ ζει μόνιμα στην Ελβετία με την οικογένειά της. Είναι ιδιαίτερα ...ενεργή στα social media, ανεβάζοντας συχνά προσωπικές της φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, όμως, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, όπου ξεσπά εναντίον των Ελβετών που συμπεριφέρονται σαν να τελείωσε η πανδημία του κορονοϊού, χωρίς να φοράνε μάσκες και να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Αγαπητοί μου Ελβετοί followers παρακαλώ να προσέχετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας. Ο κορονοϊός δεν έχει τελειώσει ακόμα! Αν η κυβέρνηση άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει τις πόλεις μας, δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι ασφαλείς. Γιατί κανείς σας δεν φοράει μάσκες; Γιατί είδα ανθρώπους να κάνουν ουρά ο ένας δίπλα στον άλλο για να μπουν μέσα στα καταστήματα της Chanel, LV κλπ; Τι είναι πιο απαραίτητο από την υγεία και την ασφάλειά σας; Εάν συνεχιστεί η συμπεριφορά αυτή που μοιάζει με μικρών ανεύθυνων παιδιών σε 2 εβδομάδες θα έχουμε άλλο ένα lockdown που δεν θέλουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ