2013-03-30 21:42:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταθέτει την προσωπική του περιπέτεια με το ελληνικό δημόσιο
Έχω και εγώ να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία, διαβάζοντας την ιστορία αναγνώστη που καλεί τον κόσμο στους δρόμους και καλά κάνει.

Εργάζομαι από τα 17 χρόνια που τέλειωσα το λύκειο, σχολές κλπ τώρα με εξανάγκασαν σε σύνταξη στα 52 χρόνια, δίνοντάς μου μόνο τη βασική σύνταξη και αυτή είναι 960 ευρώ με οικογένεια και παιδί που σπουδάζει, πως να τα βγάλω πέρα με τα χαράτσια; Το ελληνικό δημόσιο που πρέπει λέει να το εμπιστευτούμε, μου χρωστάει εδώ και δύο χρόνια την επικουρική σύνταξη από το ΜΤΠΥ καθώς και το ΕΦΑΠΑΞ από το ΤΠΔΥ.

Εγώ αν χρωστούσα τόσα χρήματα στο Δημόσιο για δύο χρόνια θα με άφηναν; Βλέπω στη TV να συλλαμβάνονται πολίτες για χρέη! Για τα χρέη του δημοσίου δεν θα πάει κανένας φυλακή; Οι διευθυντές των ταμείων δεν έχουν ευθύνη; Γιατί πρέπει εμείς να υποφέρουμε περιμένοντας τα λεφτά μας 3 χρόνια; Ντροπή στους Κυβερνώντες και ειδικότερα στον Πρωθυπουργό που υποσχόταν ότι δεν θα περικόψει τις Συντάξεις και στον κ. Βρουτση που ανακοίνωσε οτι θα πληρώσει τα Εφαπαξ και τις Συντάξεις!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ