2013-03-31 22:31:03
Φωτογραφία για Μόνο τα σουβλάκια άξιζαν...
Όποιοι πήγαν Λιβαδειά και έφαγαν πέρασαν καλά, γιατί όσοι πήγαν γήπεδο μάλλον το μετάνιωσαν... Λεβαδειακός και ΑΕΚ κακοποίησαν το ποδόσφαιρο στο 0-0, το οποίο δεν τους... πειράζει κιόλας.

Το παιχνίδι στη Λιβαδειά άρχισε, ουσιαστικά, όπως αναμενόταν... Με τις δύο ομάδες, δηλαδή, να δείχνουν διάθεση να προσέξουν πρώτα τις άμυνες τους και τα λάθη να γίνονται αρκετά εύκολα όταν έβγαιναν στην επίθεση. Παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν, ορθόδοξη ανάπτυξη δεν υπήρχε ούτε από τον Λεβαδειακό ούτε από την ΑΕΚ και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι στημένες φάσεις μπορεί να δώσουν τη λύση Παραλίγο να τα καταφέρουν οι γηπεδούχοι στο 16' αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από την κεφαλιά του Χοσέμι μετά από κόρνερ, για να κάνει η Ένωση τη δική της καλή φάση στο πρώτο 45λεπτο από το πολύ καλό φάουλ του Ανάκογλου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης.

Αυτές οι δύο φάσεις, συν ένα σουτ του Βασιλείου που έφυγε άουτ, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό σε κανονική ροή παιχνιδιού...


Αν το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, το δεύτερο ήταν... τραγωδία! Επί 48 λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και δεν υπήρξε ούτε μία, μα ούτε μία, αξιόλογη φάση. Οι μεν περίμεναν τους δε και το αντίστροφο, οι προσπάθειες του Ανάκογλου για την ΑΕΚ δεν είχαν βοήθεια από τους συμπαίκτες του, οι Γιάσμινκο Βέλιτς και Εβαλντ Λίνεν δεν έκαναν αλλαγές και έτσι τα λεπτά περνούσαν χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο...

Κι όταν έγιναν οι αλλαγές, πάντως, πάλι δεν άλλαξε τίποτα σε ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες στο τέλος να σκέφτονται ότι καλύτερη η ισοπαλία από μία ενδεχόμενη ήττα...

Man of the match: Ο Ανάκογλου ήταν για πρώτη φορά βασικός για την ΑΕΚ και ήταν και ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Κρατούσε μπάλα όταν έπρεπε, τη μοίραζε σωστά στους συμπαίκτες του, προσπαθούσε να απλώσει το παιχνίδι της Ένωσης και είχε και μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ.

Αδύναμος κρίκος: Ο τίτλος πάει στον Βασιλείου, αν και αδικούμε... πολλούς που θα μπορούσαν να μπουν σε αυτή την κατηγορία. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού δεν ήταν σε καλή μέρα, σπατάλησε μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και γενικπά δεν προβλημάτισε την άμυνα της ΑΕΚ.

Στο ύψος του: Καλά τα πήγε για την Ένωση ο Τσουκαλάς στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν έχασε φάσεις και γενικά δε δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα από εκεί.

Η γκάφα: Πήγε να την κάνει ο Κωνσταντόπουλος, όπως και στον πρώτο γύρο, με το να μη μπλοκάρει την μπάλα σε μια ακίνδυνη σέντρα αλλά δεν το πλήρωσε η ΑΕΚ.

Το στραγάλι: Μπορεί ο Βοσκάκης να ήταν εκνευριστικός σε κάποιες φάσεις αλλά απέφυγε το μεγάλο λάθος και δεν επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το ταμείο του Gazzetta: Η νίκη ήταν το ζητούμενο αλλά και η ισοπαλία αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός είναι στο +5 από τον Αρη, η ΑΕΚ στο +4 και Βοιωτοί και Κιτρινόμαυροι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ