2013-03-31 22:27:11
Φωτογραφία για ΜΕΓΙΕΡΙ : ΗΜΑΣΤΑ ΑΤΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπάλας Μέγιερι κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ούγγρος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Στη συνέχεια ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος σήμερα μάλιστα έχει και τα γενέθλιά του, σχολίασε ότι πλέον ο Θρύλος έχει άλλα τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και δυο στο Κύπελλο και θέλει μόνο νίκες για να κλείσει την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ένα πρώτο σχόλιο για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι είχαμε καλή απόδοση και στην άμυνα κρατήσαμε το μηδέν. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Πλέον, υπάρχουν κι άλλα τρία παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα, αλλά και δυο του Κυπέλλου και πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας εκεί».

Για το αν το πλάνο του Ολυμπιακού ήταν να πιέσει εξ’ αρχής τον ΠΑΟΚ: «Πράγματι αυτό ήταν το σχέδιο μας να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και τα καταφέραμε. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για τα γενέθλιά του και τι δώρο θα ήθελε για απόψε: «Νομίζω ότι ήθελα τη νίκη απόψε κάτι που ήθελαν και οι συμπαίκτες μου, αυτό όμως δεν ήρθε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή την στιγμή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ