2013-04-02 19:47:23
Φωτογραφία για ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ Novasports3 Ο 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η NOVA θα δείξει τελικά το δεύτερο τελικό της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ την Πέμπτη 18:30.

Αρχικά το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο έχει πάρει τα δικαιώματα των αγώνων όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, δεν είχε στο πρόγραμμά του το ματς της Πέμπτης, ωστόσο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το "gazzetta.gr", η NOVA δεν θα μπορούσε να μην δείξει το μεγάλο ματς.

Έτσι όπως ανακοίνωσε σήμερα, η αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα μεταδοθεί από το novasports3 (18:30), με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 18.30 να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη στο πλαίσιο της τελικής φάσης της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Ο «Δικέφαλος» προηγείται στις νίκες με 2-1, καθώς συμπεριλαμβάνονται και τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη προκειμένου να φέρουν την σειρά των τελικών στα ίσια. Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Παντελή Λώλη και του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Τον αγώνα θα σχολιάσει η παλιά δόξα του παρελθόντος και νυν προπονητής Γιάννης Λάιος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Pinnacle: Cydia tweak new
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Pinnacle: Cydia tweak new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ