2013-04-04 17:32:07
Φωτογραφία για Το μακιγιάζ της Adele
Ένα κλασσικό μακιγιάζ με μοντέρνες πινελιές.

Η Adele ήταν πανέμορφη στα φετινά βραβεία, το μακιγιάζ της ήταν πολύ εντυπωσιακό και κολάκευε υπέροχα τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Παρ’ όλο που η γνωστή τραγουδίστρια έχει δεχτεί αρνητικές κριτικές για τα κιλά της, πάντα ξεχωρίζει με τις επιλογές της στο μακιγιάζ.

Η Adele έχει υπέροχο καθαρό δέρμα και έντονες μακριές βλεφαρίδες, που ξεχωρίζουν σε κάθε της εμφάνιση.

Για να αντιγράψετε το μακιγιάζ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Προετοιμάστε την βάση του προσώπου με concealer, βάση μακιγιάζ και πούδρα.

2. Φωτίστε με highlighter τα σημεία με έντονες σκιές, κάτω από τα μάτια, στο κόκαλο των ζυγωματικών, στο μέτωπο και ελαφρώς στη μύτη. Το βήμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για το συγκεκριμένο μακιγιάζ που θέλει το πρόσωπο φωτεινό και λαμπερό. Επιλέξτε ένα highlighter που να ιριδίζει διακριτικά.


3. Απλώστε σε όλο το άνω βλέφαρο μια σατινέ ή λαμπερή σκιά ματιών σε αποχρώσεις ροζ-nude ή ροζ-χρυσό.

4. Απλώστε μια ματ καφέ σκιά ματιών στην εξωτερική γωνία και τραβήξτε την μέσα στην πτυχή του ματιού, ακουμπώντας ελαφρώς το κόκαλο. Δουλέψτε πολύ καλά το πινέλο για να σβήνει απαλά η σκούρα σκιά και να μην φαίνεται το μάτι άγριο.

5. Η πιο σημαντική πινελιά σε αυτό το μακιγιάζ είναι η χοντρή γραμμή eyeliner. Ξεκινήστε με μια πολύ λεπτή γραμμή στην εσωτερική γωνία και αυξήστε στο πάχος όσο προχωράτε κατά μήκος του περιγράμματος. Σταματήστε την γραμμή του eyeliner λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία.

6. Απλώστε γενναιόδωρες στρώσεις μάσκαρα για πλούσιο όγκο.

7. Για τα ζυγωματικά επιλέξτε ένα λαμπερό ρουζ σε αποχρώσεις του ροδακινί-nude και απλώστε το πάνω στο κόκαλο των ζυγωματικών.

8. Για τα χείλη υπάρχουν δυο εκδοχές, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Αν θέλετε ένα σέξι αποτέλεσμα απλώστε ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν, εναλλακτικά για πιο διακριτικό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα λαμπερό lip gloss σε κοραλλί ή ροζ χρώμα.

Extra tip:

Ειδικά σε αυτό το μακιγιάζ με έντονο eyeliner, που δίνει έμφαση στα μάτια, είναι απαραίτητο τα φρύδια να είναι καλοσχηματισμένα ώστε να υπάρχει ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

http://www.jenny.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ