2013-04-05 06:21:03
Φωτογραφία για Ο Jimmy Fallon εκθρόνισε τον Jay Leno
Ο Jay Leno, παρουσιαστής του επιτυχημένου"Tonight Show" από το 1992, θα το εγκαταλείψει την Άνοιξη του 2014, ανακοίνωσε την Τετάρτη το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο 62χρονος Leno πήρε τη σκυτάλη από τον αείμνηστο Johnny Carson, ο οποίος έκανε γνωστή την εκπομπή στις ΗΠΑ, βασιζόμενος στους προσκεκλημένους του από τον καλλιτεχνικό και άλλους χώρους και στο ιδιόμορφο χιούμορ του.

Τον Leno θα διαδεχτεί ο 38χρονος Jimmy Fallon, πρώην στέλεχος του "Saturday Night Live" και επιτυχημένος παρουσιαστής της εκπομπής "Late Night" του καναλιού, η οποία τις καθημερινές προβάλλεται ύστερα από εκείνη του Leno.

Ο Fallon έχει εμπειρία ηθοποιού και απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό σε σχέση με τον Leno.

Η εκπομπή "The Tonight Show", την οποία ο Carson μετέφερε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 70, θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

"Συγχαρητήρια Jimmy. Ελπίζω να είσαι το ίδιο τυχερός με μένα και να παραμείνεις στη δουλειά μέχρι τα γεράματά σου", είπε ο Leno.

Ο Leno έφυγε από το "The Tonight Show" το 2009 για να παρουσιάσει μία εκπομπή του NBC που προβαλλόταν νωρίτερα, αλλά επέστρεψε καθώς τα νούμερα της τηλεθέασης απογοήτευσαν το δίκτυο. Το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη του 2014. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ