2013-04-16 19:55:15
Φωτογραφία για «Αστακός» τα Σπάτα για την προπόνηση
Για να πειστούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, την Τετάρτη, ο Τραϊανός Δέλλας τους έταξε ισχυρή αστυνομική προστασία στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Σε ξενοδοχείο, για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν όλες οι παίκτες μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Στην υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ. ελπίζουν οι νομικοί σύμβουλοι της Ενωσης, για να βγάλουν... οφσάϊντ τον διαιτητή Τριτσώνη, και ν' αποφύγουν καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ομάδας τους από την πειθαρχική επιροπή της Σούπερ Λϊγκας, την Πέμπτη.

Κάθε άλλο παρά κανονικές θα είναι οι συνθήκες προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα, το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο το κέρδος του Τραϊανού Δέλλα είναι πως πείστηκαν οι ποδοσφαιριστές του, ειδικά εκείνους που ταξιδεψαν εκτός Αθηνών (!) προκειμένου να νιώσουν ασφαλείς, να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.


Για να το πετύχει, ο προπονητής της ΑΕΚ τους διαβεβαίωσε ότι ισχυρή αστυνομική δύναμη θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο (άνοιξε πάλι την Τρίτη, χωρίς όμως να προσέλθουν όλοι οι υπάλληλοι στις θέσεις τους...), αποκλείοντας την είσοδο σε όσους οργανωμένους οπαδούς διανοηθούν να πάνε στα Σπάτα με απειλητικές διαθέσεις. Επιπλέον, αποφασίστηκε να διαμείνουν σε ξενοδοχείο όλοι οι ποδοσφαιριστές, πάλι για λόγους ασφαλείας, μέχρι την ημέρα του τελευταίου αγώνα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στην υπερασπιστική γραμμή που θ' ακολουθήσουν οι δικηγόροι της Ενωσης, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των επεισοδίων στον αγώνα με τον Πανθρακικό, όλο το βάρος θα πέσει πάνω στο διαιτητή Τριτσώνη, με την ελπίδα να κριθεί λανθασμένη η απόφαση που πήρε για οριστική διακοπή του αγώνα. Για να επιτύχει τη συνέχιση του αγώνα, από το σημείο που διακόπηκε (και με το σκορ 0-1), αντί του μηδενισμού και της αφαίρεσης βαθμών, που θα σημάνει τον υποβιβασμό της, η ΑΕΚ ελπίζει να έχει ως δυνατό σύμμαχο την Αστυνομία, στην περίπτωση που αυτή βεβαιώσει την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ότι ήταν ασφαλής η επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, έστω και με μεγάλη χρονική καθυστέρηση.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ