2013-04-18 22:06:23
Φωτογραφία για ΞΕΣΠΑΣΕ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 6-2
Οι αντιδράσεις του ερυθρόλευκου κόσμου "ξύπνησαν" τον εγωισμό των παικτών του Μίτσελ, με τον Ολυμπιακό να νικάει κατά κράτος με 6-2 τον Πανθρακικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου.

Με ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο (45’-55’), οι ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν το 2-2 του πρώτου μέρους, σε μια εμφατική νίκη κόντρα στον Πανθρακικό και πραγματοποιώντας μετά από καιρό μια "χορταστική" εμφάνιση, βρίσκεται… ήδη στον τελικό του Κυπέλλου.

Μελίσσης (αυτ. 4’) και Ιμπαγάσα (11’) έκαναν νωρίς το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μην καταθέτουν τα όπλα και να φεύγουν για τα αποδυτήρια με ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ισοφάρισαν με τους Τζάνη (19’) και Λουσέρο (32’). Ωστόσο η συνέχεια ήταν παράσταση για... ένα ρόλο, με τους Μήτρογλου (48’, 53’), Φετφατζίδη (51’) και Φουστέρ (55’) να καθαρίζουν για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να δείξει ένα διαφορετικό, πιο ελκυστικό πρόσωπο, αφού ήταν απαίτηση των οπαδών του μετά και τις τελευταίες αντιδράσεις του κόσμου, έστω και μπροστά σε ένα από τα μικρότερα κοινά (περίπου 5.000) που έχουν βρεθεί σε αγώνα στο «Ναό». Οι αντιδράσεις πάντως φάνηκαν να ξυπνούν τον …εγωισμό των παικτών του Μίτσελ.


Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι ερυθρόλευκοι αξιοποίησαν στο έπακρο τις επιθετικές τους διαθέσεις και προηγήθηκαν με 2-0. Με σουτ του Φουστέρ, που κόντραρε στον Μελίσση (χρεώθηκε αυτογκόλ) πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κουτσόπουλου και το δεύτερο από τον Ιμπαγάσα, ξανά με σουτ, με μια ενέργεια και τελείωμα μεγάλης κλάσης. Ωστόσο ο Πανθρακικός ήταν αποφασισμένος να παλέψει κόντρα στους πρωταθλητές και με τα γκολ των Τζάνη και Λουσέρο, έφυγε για τα αποδυτήρια έχοντας φέρει το ματς στα ίσια (2-2).

Όσο πάντως και αν προσπάθησε να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης η ομάδα της Θράκης, δεν είχε υπολογίσει στο... ξέσπασμα του Ολυμπιακού. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, από την ώρα που βγήκε από τα αποδυτήρια, μέχρι και το 55’, εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 6-2, με... μαέστρο τον Ιμπαγάσα και εκτελεστή τον Μήτρογλου που σκόραρε δις. Ο Φουστέρ κατάφερε αυτή τη φορά να χριστεί ο ίδιος σκόρερ, όπως και ο Φετφατζίδης μετά από προσωπική ενέργεια.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μοδέστο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (82’ Μανιάτης), Βλαχοδήμος (42’ Φετφατζίδης), Μήτρογλου (69’ Ιωαννίδης).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μελίσσης, Σερφά, Ντιόγκο, Στάθης, Καστσελάν, Λουσέρο, Μίνγκας (84’ Καθάριος), Μακρυδημήτρης, Μουνάφο (62’ Μπαϊκαρά), Τζάνης (62’ Παπαδόπουλος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ