2013-04-20 21:17:05
Φωτογραφία για Βόλεϊ - Ολυμπιακός: Όλα δικά του!
Μετά το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός κάνει δικό του και το πρωτάθλημα, σηκώνοντας όποιον τίτλο υπήρχε στην Ελλάδα. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη επικράτησε στην Βόχα του Παμβοχαϊκού με 3-1 και κατέκτησε το 26ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έφτιαξαν μια ομάδα με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση όλων των τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις. Από την αρχή οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούνταν και ήταν το μεγάλο φαβορί, έναν τίτλο που επιβεβαίωσαν στο έπακρο. Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη που και αυτός άκουσε πολλά, από σχετικούς και άσχετους, μετά το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, έκαναν δικό τους και το πρωτάθλημα.

Και το έκαναν εκεί που ξεκίνησαν την κατάκτηση των φετινών τίτλων, στο Βραχάτι. Οι Πειραιώτες επικράτησαν στον τέταρτο τελικό του Παμβοχαϊκού με 3-0 (17-25, 23-25, 14-25) και με 3-1 νίκες έκαναν δικό τους το 26ο πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική χρονιά.


Ένα πρωτάθλημα που πήραν με ένα σχετικά εύκολο τρόπο, καθώς με εξαίρεση το πρώτο ματς στο Ρέντη, δεν άφησαν σε κανένα σημείο τον αντίπαλό τους, μόνο και μόνο να σκεφτεί πως μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Μπράβο σε Παμβοχαϊκό

Βέβαια τα πολλά μπράβο πρέπει να πάνε στον πρωταθλητή, όμως σίγουρα αξίζουν και στον φιναλίστ. Οι Βραχατιώτες στην δεύτερη συμμετοχή τους στην Α2, έφτασαν για πρώτη φορά σε τελικό και το πάλεψαν όσο μπορούσαν. Με τον Νίκο Ζαλμά στον πάγκο, έδειξαν πως η επαρχία μπορεί να πετύχει, ειδικά αν έχει και σοβαρή διοίκηση, αλλά και κόσμο που βρίσκεται πάντα δίπλα της. Μάλιστα στον Βραχάτι αν δεν είχαν την ατυχία με τον Γιοβάνοβιτς, ίσως να διεκδικούσαν και κάτι παραπάνω, όμως χωρίς τον βασικό τους διαγώνιο δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε μια έτσι και αλλιώς καλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Καταπληκτική ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες

Πριν αναφερθούμε στα του αγώνα, πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο σήμερα στον κόσμο. Φίλαθλοι του Παμβοχαϊκού και του Ολυμπιακού γέμισαν κάθε γωνία του κλειστού (όπως και χθες), δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, χωρίς ευτυχώς να συμβεί το παραμικρό. Μια ατμόσφαιρα που βγάζει νικητή το άθλημα πάνω από όλα.
gazetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ