2013-04-20 22:47:50
Φωτογραφία για ΖΑΛΜΑΣ : Ο ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
Πικρή είναι η γεύση που αφήνει στον Παμβοχαϊκό το τέλος του πρωταθλήματος που τον βρήκε να χάνει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή του, Νίκο Ζαλμά, ο οποίος, πάντως, δήλωσε πως το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό για την ομάδα του.

«Στο σημερινό ματς νομίζω ότι και πάλι, όπως και στον 3ο τελικό, τα θέλω μας, βάρυναν περισσότερο από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να φανούμε πάλι νευρικοί και αγχωμένοι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο 2ο σετ, αλλά δεν είχαμε την απαραίτητη ψυχραιμία στους δύο τελευταίους πόντους. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα των παικτών, που του επέτρεψε να διαχειριστεί το σκορ και παράλληλα, την εμπειρία να κρατήσει τη διαφορές που πήρε στο 1ο και στο 3ο σετ.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό. Η ομάδα ανέβηκε ένα σκαλοπάτι σε σχέση με την περσινή σεζόν, έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό. Το τέλος πάντως, άφησε λίγο πικρή γεύση, δεν ήταν γλυκό, όπως θα θέλαμε. Ο Παμβοχαϊκός απέδειξε ότι δεν είναι φωτοβολίδα, έχει βάσεις, διοίκηση, χορηγούς και έναν φανταστικό κόσμο, ο οποίος μας ακολούθησε παντού, μας στήριξε και με το παραπάνω και τον ευχαριστούμε θερμά. Ελπίζω κάποια στιγμή να του δώσουμε και τη μεγάλη χαρά με την κατάκτηση ενός τίτλου», ήταν τα λόγια του κ. Ζαλμά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ