2013-04-21 21:33:05
Φωτογραφία για Η “τραγωδία” ολοκληρώθηκε στο Περιστέρι – Υποβιβάστηκε η AEK
Κυριακή 21 Απριλίου. Η πιο “μαύρη” μέρα στην ιστορία της ΑΕΚ. Μετά από 89 χρόνια η “Ένωση” υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία καθώς στο Περιστέρι εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες που είχε για παραμονή.

Η ΑΕΚ ήθελε μόνο τη νίκη για να ελπίζει μετά στην αλλαγή της απόφασης για αφαίρεση βαθμών από την δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο πλέον η εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη δεν έχει καμία σημασία.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν μαχητικοί και προσπάθησαν να κερδίσουν την παραμονή τους στο γήπεδο, ωστόσο ο Ατρόμητος μόνο αδιάφορος δεν παρουσιάστηκε.

Μετά από ένα “φτωχό” πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ επιχείρησε στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσει τις γραμμές τις και να πιέσει. Ο Ατρόμητος έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 51΄και στο 61΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Φούντα στο 70΄και στο 77΄.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έκλεισε στην περιοχή τους τους γηπεδούχους αλλά σε μία αντεπίθεση στο 93΄ο Γιαννούλης της έδωσε την χαριστική βολή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Ουντότζι (86’ Μπάλλας), Ναπολεόνι (69’ Καραμάνος)

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Αραμπατζής, Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα (80’ Κατσικοκέρης), Φούντας, Γκερέιρο (73’ Αναστασόπουλος), Καραλής, Πετρόπουλος (64’ Τσίτας)

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ