2013-04-21 21:52:06
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Ο ΠΑΟΚ ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 2-0 του φιλότιμου ΠΑΣ Γιάννινα και θα μπει με 4 βαθμούς στα πλέι οφ της Super League.

Οι περίπου 9.000 θεατές του αγώνα της Τούμπας θα ξεχάσουν γρήγορα το πρώτο ημίχρονο, αφού με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ (του Κοστίν Λάζαρ και του Εργκίς Κάτσε), ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα. Στον αντίποδα δύο λάθη του Δημήτρη Κωνσταντινίδη λίγο έλειψε να δώσουν το προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το τρικ του Γιώργου Δώνη να περάσει στην κορυφή του ρόμβου τον Κώστα Κατσουράνη (στο πρώτο μέρος αγωνιζόταν ως στόπερ) απέφερε καρπούς, αφού ο "δικέφαλος" κυριάρχησε και δίκαια έφτασε στη νίκη που του δίνει σαφές προβάδισμα στα πλέι οφ.

Από ασίστ του Κατσουράνη στο 68ο λεπτό, ο Γιώργος Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, ενώ στο 80' ο διεθνής μέσος έκλεψε την μπάλα, νίκησε τον Θέμη Τζημόπουλο στο σπριντ και πλάσαρε ιδανικά τον Καρίμ Φεγκρούς γράφοντας το τελικό 2-0.


ΚΛΕΙΔΙ

Η χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη στα χαφ. Άλλαξε τελείως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο δραστήριος και έβαλε 2 γκολ μέσα σε 12 λεπτά.

MVP

Ο Κώστας Κατσουράνης. Το πρώτο γκολ προήλθε από δική του ασίστ, ενώ το δεύτερο είναι 100% δικό του.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Τόμας ντε Βινσέντι. Στο 57ο λεπτό χτύπησε εκτός φάσης τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Ο διαιτητής Μαντάκης, πάντως, έβγαλε μόνο κίτρινη κάρτα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσουράνης, Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ (64 Γεωργιάδης), Κάτσε, Καμαρά, Λόρενς (46 Ιντζίδης), Σαλπιγγίδης (77 Κίτσιου).

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος (78 Ντάσιος), Κολοβέτσιος Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (85 Κεϊτά), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης, Γεωργίου, Ίλιτς (85 Βίλα).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ