2013-04-21 23:23:02
Φωτογραφία για Άνθιμος: ''Δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα του κ. Προβόπουλου''
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Θεσσαλονίκης, προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου κ. Ανθίμου.

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος μιλώντας στο εκκλησίασμα, αναφέρθηκε στην σημερινή περικοπή του ευαγγελίου.

Για ακόμη μια φορά ο κ. Άνθιμος εξέφρασε την αγανάκτησή του για θέματα που αφορούν την Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Εθνική Τράπεζα και στο Σκοπιανό.

«Δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα του κ. Προβόπουλου, που είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει το όνομα της τράπεζας αλλά η τράπεζα να έχει λεφτά», ανέφερε ο κ. Άνθιμος.

Επίσης τόνισε: «Εμείς θέλουμε να είναι ελληνικές οι τράπεζες, όπως όλα να έχουν την ελληνική ταυτότητα.»

Αναφερόμενος στο πρόσφατο γεγονός στην Μανωλάδα το χαρακτήρισε απάνθρωπο και μιλώντας για τους μετανάστες είπε: « Είναι παράνομοι μεν αλλά δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά των Ελλήνων, ήταν έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθούν όσοι το διέπραξαν.»

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναφέρθηκε στο Σκοπιανό, υπογραμμίζοντας: «Μην αδιαφορείτε για το θέμα των Σκοπίων, δεν είναι εύκολο γιατί αν ήταν θα είχε λυθεί».

«Εμείς θέλουμε να λυθεί και να έχουμε πλήρη επικοινωνία», πρόσθεσε ο Παναγιώτατος.

Στο τέλος, δείχνοντας την εκτίμηση του στους ιερείς του ναού, απένειμε το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου σε εφημέριο του Αγίου Μηνά.
romfea.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ