2013-04-21 23:23:06
Φωτογραφία για Η φιέστα του Ολυμπιακού (video)
Γέμισε… κούπες ο Πειραιάς!

Για τον Ολυμπιακό και τους φίλους του, η σημερινή μέρα είναι γιορτή Στο Καραϊσκάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, το σκηνικό διαμορφώθηκε έτσι ώστε να… χωρέσουν οι 40 κούπες που έχουν πανηγυρίσει στην ιστορία τους οι «ερυθρόλευκοι».

Λίγο αργότερα, αυτές έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, κατά μήκος ενός φωτισμένου διαδρόμου που κατέληγε στην τελευταία, στην φετινή…

Οι παίκτες του Μίτσελ την σήκωσαν μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψηλά και γνώρισαν την αποθέωση.

Κατά την διάρκεια της φιέστας, έγινε αναδρομή στα 40 πρωταθλήματα με… στάσεις στις σεζόν 1954, 1975, 2001, 2013 όπου κατακτήθηκαν ο 10ος, ο 20ος, ο 30ος και ο 40ος τίτλος και αντιστοιχούσαν στα τέσσερα αστέρια που φώτιζαν το χορτάρι.

Παίκτες σύμβολα της ομάδας του Πειραιά, όπως ο Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Ηλίας Ρωσίδης, ο Ζιοβάνι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνόδευαν τον μικρό Κωνσταντίνο σε κάθε ένα από τα αστέρια αυτά την ώρα που στα μάτριξ του γηπέδου ο κόσμος παρακολουθούσε στιγμές από κάθε χρονιά των 40 τίτλων.

Ζιοβάνι και Καρεμπέ που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για την σημερινή βραδιά, βρέθηκαν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών του κόσμου. Το ίδιο συνέβη στην συνέχεια και με τους παίκτες της φετινής ομάδας αλλά και τον Μίτσελ που έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές που ζούσαν στο Φάληρο.

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ