2013-04-22 04:11:19
Φωτογραφία για «Δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο»
Ο Θ. Πάγκαλος πιστεύει ότι τα «υπερήφανα 'όχι' είναι ψηφοθηρικές ανοησίες».

«Ο Αναστασιάδης έχει την ευθύνη για την διαχείριση αυτών των ημερών, όμως, το ΑΚΕΛ έχει βαρύτατες ιστορικές ευθύνες» , δηλώνει για την Κύπρο ο Θεόδωρος Πάγκαλος και προσθέτει: « Τα υπερήφανα ¨ΟΧΙ¨ είναι ψηφοθηρικές διαδικασίες και ανοησίες».

Σε συνέντευξη στην «Καθημερινή» της Κύπρου ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι «υπερήφανο ¨ΟΧΙ¨ λέει αυτός που έχει χρήματα να δώσει, όχι αυτός που απαιτεί». Στη συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράζει, χωρίς περιστροφές, την γνώμη ότι «δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο».

Δεν υπάρχει, λέει , τέτοιος φόβος , που υπήρχε με την έξοδο της Ελλάδος , της οποίας το μέγεθος της οικονομίας είναι μεγαλύτερο.«Αν φεύγατε εσείς δεν θα συνέβαινε απολύτως τίποτε», παρατηρεί και σημειώνει:«Θα σας πέταγαν έξω και θα βρισκόσασταν απομονωμένοι , εκεί που ήσαστε πριν αρχίσει η τεράστια πορεία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία στηρίχθηκε και στην ζωή ορισμένων ανθρώπων».

Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια του να ενταχθεί η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξάλλου, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την «Χρυσή Αυγή» ο κ. Πάγκαλος εκτιμά ότι «θα ηττηθούν από τον λαό».
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ