2013-04-22 08:08:03
Φωτογραφία για Συλλήψεις για κροτίδες και σφαίρες στην Κρήτη
Με το αυτοκίνητό του γεμάτο σφαίρες έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου ένας... νεαρός Έλληνας, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο στο δημοτικό διαμέρισμα Πανόρμου του Ρεθύμνου όπου κατοικεί!

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 200 πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια και μια γεμιστήρα πιστολιού διαμετρήματος των 9 χιλιοστών και πέρασαν χειροπέδες στον 27χρονο οδηγό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν και πού σκόπευε να χρησιμοποιήσει τις σφαίρες.

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου οδηγήθηκε ο 27χρονος προσωρινά υπεύθυνος ενός παντοπωλείου σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Σητείας, όταν κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι διέθετε για πώληση 558 κροτίδες, 26 φωτοβολίδες διαφόρων μεγεθών και τρία φιαλίδια εκτόξευσης χημικών ουσιών! Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε και αναζητείται.

*** Στην πόλη του Ηρακλείου συνελήφθη ο 22χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου που σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. και βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ 25 κροτίδες με φυτίλι μήκους 12,5 εκατοστών. Ο νεαρός οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ