2013-04-22 08:01:06
Φωτογραφία για Είδε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και… μπήκε!
Ούτε να… δροσιστούν δεν μπορούσαν οι κάτοικοι ενός χωριού της Φθιώτιδας! Μόλις άνοιγαν τις μπαλκονόπορτες των σπιτιών τους για να πάρουν λίγο αέρα, τρύπωνε μέσα ένας… επίδοξος διαρρήκτης! Για καλή τους τύχη, τον πήραν εγκαίρως είδηση σε όλες τις απόπειρές του!

Στην τρίτη και τελευταία προσπάθειά του να μπει μέρα- μεσημέρι στο σπίτι ενός 79χρονου στην περιοχή της Ροδίτσας, ο 40χρονος Έλληνας «μπουκαδόρος» άνοιξε την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και άρπαξε ένα επίχρυσο ρολόι και διάφορα άλλα χρυσαφικά μικρής αξίας. Όμως, τη στιγμή που έφευγε από τον ίδιο δρόμο, έπεσε πάνω στον ιδιοκτήτη ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τον 40χρονο πριν απομακρυνθεί, τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στο θύμα. Κατά την προανάκριση στην Ασφάλεια, ο δράστης αναγνωρίστηκε και από τους ιδιοκτήτες άλλων δυο σπιτιών στα οποία είχε αποπειραθεί να εισβάλει από τις μπαλκονόπορτες, αλλά τον αντιλήφθηκαν και τράπηκε σε φυγή! Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ ερευνάται αν διέπραξε και άλλες κλοπές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ