2013-04-22 16:00:16
Φωτογραφία για MINI John Cooper Works Days
Η BMW Hellas διοργάνωσε ένα ξεχωριστό οδηγικό event παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα μοντέλων MINI John Cooper Works. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στην περιοχή του γηπέδου Χόκεϊ, δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος το νέο ΜΙΝΙ John Cooper Works Paceman.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι οδήγησαν τα μοντέλα ΜΙΝΙ Cooper S, Cooper S Cabrio, Cooper S Clubman, Cooper S Coupe, MINI Cooper S Roadster και MINI Cooper S Countryman, όλα στην κορυφαία έκδοση John Cooper Works, σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Τα μοντέλα MINI John Cooper Works που διακρίνονται για την κορυφαία οδική συμπεριφορά, εξοπλίζονται με τους ισχυρότερους κινητήρες στα 1.600 κ.εκ. με απόδοση που φτάνει τους 218 ίππους.

Επιπλέον, από το πρόγραμμα της εκδήλωσης, δεν έλειψαν οι χρονομετρημένες ασκήσεις και οι δοκιμασίες δεξιοτεχνίας που εκτόξευσαν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Σε συνέχεια της Δημοσιογραφικής Παρουσίασης, τα μοντέλα MINI John Cooper Works θα παραμείνουν στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο μέχρι το Σάββατο 20 Απριλίου, προκειμένου να χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε περισσότερους από 200 λάτρεις της μάρκας.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ