2013-04-22 21:41:12
Φωτογραφία για Παρουσίασε την αυτοβιογραφία του ο Ζιοβάνι
Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα παρουσίασε την αυτοβιογραφία του παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων του Ολυμπιακού όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Μώραλης, Πέτρος Κόκκαλης, Λουτσιάνο ντε Σόουζα και Γιώργος Λούβαρης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλές σπουδαίες προσωπικότητες του Ολυμπιακού όπως οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιάννης Μώραλης, Πέτρος Κόκκαλης, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Λούβαρης και η κυρία Λόλα Νταϊφά.

Παρουσία του διευθυντή επικοινωνίας των ερυθρολεύκων, Κώστα Καραπαπά, ο Ζιοβάνι ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Λοθάνο που επιμελήθηκε την αυτοβιογραφία του και χαρακτήρισε την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι του, ευχαριστώντας τον Θεό που τον έφερε στην χώρα μας για να ζήσει απίστευτες στιγμές.

"Η σημερινή είναι μία πολύ συγκινητική ημέρα για μένα και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που είναι εδώ. Από την αρχή της καριέρας μου δεν είχα σκοπό να γίνω ένας τρομερός παίκτης. Είμαι ένας πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν θέλω να δείχνω τη ζωή μου, αλλά αυτή είναι μία χώρα που με φιλοξένησε και με έκανε να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί όπου και να έχουμε ζήσει, όπως και όλοι οι φίλοι μου που είναι εδώ και σήμερα αισθάνομαι ξανά την αγάπη σας. Με το βιβλίο μου θα ανακαλύψουν λίγα περισσότερα για το πρόσωπο μου", δήλωσε συγκινημένος ο Ζιοβάνι.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ