2013-04-23 01:51:04
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Δωρεές εφοπλιστών με το… αζημίωτο
Το τμήμα ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή... τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Πειραιά για την υπογραφή συμφωνίας δωρεάς δύο σκαφών, από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προς το Λιμενικό Σώμα.

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «Αυτές οι δωρεές γίνονται με το αζημίωτο και έναντι ανταλλαγμάτων. Τα κρυφά και φανερά μεγάλα προνόμια υπέρ των ελλήνων εφοπλιστών μόνο στήριξη της ελληνικής οικονομίας στις δύσκολες εποχές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Αντίθετα μοιάζουν και είναι χορηγίες επικοινωνιακής σκοπιμότητας και το χειρότερο με σπόνσορα τον πρωθυπουργό της χώρας.

Είναι τέλος πρωτοφανές το γεγονός – για το οποίο και ζητάμε εξηγήσεις – ότι δόθηκε εντολή το μεσημέρι στο προσωπικό του Υπουργείου να διακόψει την εργασία του στις 3 και να απομακρυνθεί από το κτίριο ενόψει της επίσκεψης. Πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλούσε για παραγωγικότητα της δημόσιας διοίκησης και για κοπανατζήδες. Σήμερα έδωσε άδεια σε όλους καθ΄ υπέρβαση του ωραρίου ολοκλήρωσης της εργασίας του καθένα. Ίσως το έκανε από σεμνότητα … για να μην τον αποθεώσουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ