2013-04-23 01:32:04
Φωτογραφία για Κύπρος: Ανεστάλη η απεργία για αύριο - Η ΕΚΟ ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι τελικά έχει επέλθει συμφωνία με τους Πρατηριούχους της με αποτέλεσμα... την ακύρωση της αναγγελθείσας για την Τρίτη απεργία των Πρατηριούχων της. 

Με ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει ότι θέση της ήταν και είναι ότι στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο τόπος μας δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για αυξήσεις σε ωφελήματα. «Η Εταιρεία παραχώρησε μια βελτίωση ωφελήματος για να ενισχύσει τη ρευστότητα των Πρατηριούχων χωρίς καμιά αύξηση σε προμήθειες η οποία, αν δινόταν, θα επηρέαζε τις τιμές των καυσίμων», όπως αναφέρετε.

Η ΕΚΟ απορρίπτει σαν παντελώς ανυπόστατο ισχυρισμό που δημοσιεύτηκε σε κάποιες εφημερίδες ότι ανταγωνίζεται τους Πρατηριούχους της με πρατήρια τα οποία διαχειρίζεται η ίδια. «Τα πρατήρια αυτά λειτουργούν με ακριβώς τους ίδιους όρους όπως και τα πρατήρια που διαχειρίζονται πρατηριούχοι», σύμφωνα με την ΕΚΟ. Ιδιαίτερα απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι η ΕΚΟ εγκατέστησε το σύστημα του ηλεκτρονικού δακτυλίου, για παραδόσεις σε εταιρείες με στόλους, μόνο σε 22 πρατήρια που διαχειρίζεται η ίδια. «Η πραγματικότητα είναι ότι λειτουργεί αυτό το σύστημα σε διπλάσιο αριθμό πρατηρίων που διαχειρίζονται πρατηριούχοι από τα πρατήρια που διαχειρίζεται η ΕΚΟ και στα οποία, όχι σε όλα, έχει εγκαταστήσει το σύστημα», καταλήγει η ΕΚΟ.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ