2013-04-23 01:37:04
Φωτογραφία για Ελεύθερη η «τριάδα» που ρήμαξε το Ηράκλειο
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι τρεις που κατηγορούνται ότι... είχαν "γδύσει" το Ηράκλειο, καθώς τους αποδίδονται 54 κλοπές και διαρρήξεις ανά το Ηράκλειο.

Στον 34χρονο Έλληνα και το συνομήλικό του Αλβανό επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεούνται να εμφανίζονται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους. Οι ίδιοι όροι, χωρίς τη χρηματική εγγύηση, επιβλήθηκαν στον 20χρονο.

Δεν παραδέχεται, παρά μόνο τη μία διάρρηξη, κατά την οποία συνελήφθησαν οι τρεις, ο Αλβανός, όπως είπε ο συνήγορός του, Κώστας Μαστοράκης. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο πελάτης του παραδέχεται μόνο τη μία διάρρηξη, ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι μπήκε μέσα, έκανε τη διάρρηξη και ότι οι άλλοι δεν ήξεραν τίποτα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις άνδρες, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης από τους αστυνομικούς, πετούσαν σιγά σιγά, από τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα κλοπιμαία, προσπαθώντας να "ξεφορτωθούν" τα ενοχοποιητικά στοιχεία!


Οι τρεις άνδρες έπεσαν στη «φάκα» των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και φέρονται να εμπλέκονται σε δεκάδες περιστατικά διαρρήξεων, κυρίως σε σπίτια, στην πόλη του Ηρακλείου. Πρόκειται για μία σοβαρή υπόθεση αν αναλογιστεί κάποιος ότι το πρόβλημα των καθημερινών «εισβολών» σε σπίτια είναι αυτό που ταλανίζει περισσότερο την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 14 κλοπές από σπίτια, από όπου αφαίρεσαν αντικείμενα και κοσμήματα, των οποίων η αξία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ