2013-04-23 05:40:30
Φωτογραφία για Ντράμερ σε ρέγκε συγκρότημα ο Λανς Άρμστρονγκ
Κατάφερε να ανακηρυχθεί επτά διαδοχικές φορές (1999-2005) νικητής του γύρου της Γαλλίας (Tour De France), του μεγαλύτερου αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο και ενός από τους πιο εξαντλητικούς αγώνες σε όλο τον αθλητισμό.

Έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από την εκ βαθέων εξομολόγησή του ότι έκανε χρήση αναβολικών στην τηλεοπτική εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Λανς Άρμοστρονγκ φαίνεται πως αναζητά την τύχη του στη… μουσική.

Εμφανίστηκε σε ρέγκε φεστιβάλ στο Όστιν να παίζει ντραμς σε τέσσερα τραγούδια με το συγκρότημα Lance Herbstrong.

"Πέρασα υπέροχα παίζοντας με τα παιδιά. Αν και, στην αρχή, φρίκαρα να βγω και να παίξω ντραμς μπροστά σε 10.000 κόσμο" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αμερικανός ποδηλάτης.

Όπως φαίνεται ο Άρμστρονγκ, που το 2012 του επιβλήθηκε ισόβιος αποκλεισμός από το άθλημα και η αφαίρεση και των 7 τίτλων του, προσπαθεί να βρει τι θα κάνει από εδώ και πέρα στη ζωή του…. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος για τον ίδιο στον αθλητισμό.

Μάλιστα, είναι τόσο το μένος της διεθνούς αθλητικής κοινότητας εναντίον του που, όταν δήλωσε πρόσφατα συμμετοχή σε κολυμβητικό αγώνα που δεν απαιτούσε εξετάσεις για να αναβολικά από τους συμμετέχοντες, η διεθνής κολυμβητική ομοσπονδία τον απόκλεισε και πάλι.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ