2013-04-24 07:19:03
Φωτογραφία για «Πρέπει να τεθεί ένα τέλος στις πολιτικές λιτότητας»
«Πρέπει να αγωνιστούμε για μια Ευρώπη που προχωρά μπροστά για την πολιτική και την οικονομική της ενοποίηση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με τον επικεφαλής της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα.

Μια συνάντηση, που, όπως ανέφεραν κύκλοι προσκείμενοι στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και, σε γενικές γραμμές, υπήρξε συμφωνία υπέρ της ανάγκης να τεθεί ένα τέλος στις πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, ο κ. Κουβέλης δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει να αγωνιστούμε για μια Ευρώπη που προχωρά μπροστά για την πολιτική και την οικονομική της ενοποίηση. Ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση με τον κ. Σβόμποντα, αναφορικά με τα ζητήματα της Ευρώπης η οποία πρέπει να βγει από την ύφεση, να φύγει από τη λιτότητα και να προχωρήσει μπροστά με τους λαούς της Ευρώπης».

Με τη σειρά του ο κ. Σβόμποντα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να γίνουν μεταρρυθμίσεις, αλλά και να επιδειχθεί ενδιαφέρον για τις ανάγκες του κόσμου. Επειδή μόνον υπό αυτόν τον όρο μπορούν να υποστηριχθούν οι μεταρρυθμίσεις από τους πολίτες». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ