2013-04-24 07:51:03
Φωτογραφία για Foul in love Αντώνης Σρόιτερ και Ιωάννα Μπούκη
Στα καλύτερα του είναι ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του Alpha είναι ερωτευμένος με τη make-up artist Ιωάννα Μπούκη.

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο πριν από λίγες μέρες με την παρέα τους παρευρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Μάρκος Σεφερλής και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του είναι καιρό μαζί, ενώ μένουν κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή του Aγίου Στεφάνου. Η Ιωάννα μάλιστα πρόσφατα πήρε μετεγγραφή σε πολύ γνωστή εταιρεία καλλυντικών και εργάζεται σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια.

Οσοι γνωρίζουν τον δημοσιογράφο υποστηρίζουν ότι η μελαχρινή Ιωάννα τον έχει ανανεώσει πλήρως κι έχει βρει στο πρόσωπό της το άλλο του μισό, όπως αναφέρει η esppresso. Και εκείνη φυσικά περνάει υπέροχα μαζί του και ο χρόνος θα δείξει αν τελικά ο παρουσιαστής θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ιωάννα στέκεται διακριτικά στο πλευρό του και αν και την πολιορκούν πολλοί να δώσει κάποια συνέντευξη, εκείνη προς το παρόν το αρνείται πεισματικά και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ