2012-04-03 07:25:03
Φωτογραφία για Νέα επίθεση με γκαζάκια στα Τρίκαλα
Συνέλαβαν τους "γκαζάκηδες"

Αναστάτωση επικράτησε στις 12.15 τα μεσάνυχτα στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο πρώην Στρατόπεδο Παπαστάθη απέναντι από την ΣΜΥ Τρικάλων, όταν δύο άτομα τοπθέτησαν γκαζάκια σε πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Audi που  βρισκόταν στο σημείο.

Από τα δύο γκαζάκια, έσκασε τελικά μόνο το ένα με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικρές υλικές ζημίες στο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όπου και κατάφεραν να συλλάβουν τον 39χρονο Τρικαλινό εμπρηστή, που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας, όπως επίσης και να προσαγάγουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων άλλον έναν ύποπτο ηλικίας 31 ετών που διανέμει στην Λεπτοκαρυά Τρικάλων, ενώ 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, με 6 άντρες, συνέλεξαν ευρήματα του εμπρηστικού μηχανισμού που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα του trikalanews, είναι το τέταρτο κατά σειρά χτύπημα στο οποίο συμμετέχει ο ίδιος ο δράστης ύστερα από τις επιθέσεις με γκαζάκια στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων, στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και στο αυτοκίνητο του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ