2013-04-27 15:15:11
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΟ «ΧΑΟΣ» ΣΤΗ ΝΕΤ!
Όλα έδειχναν ότι η χθεσινή μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Εφές από τη ΝΕΤ θα έκανε τη μεγαλύτερη φετινή τηλεθέαση των αγώνων μπάσκετ που έδειξε η δημόσια τηλεόραση.

Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά απ' τα ...«ραβασάκια» της Nielsen, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", που ειδικά στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης έδειξαν τηλεθέαση για ...όσκαρ!

Αναλυτικά, απ' τις 9 ως τα μεσάνυχτα, δηλαδή σε όλο το τρίωρο (συμπεριλαμβανομένων της pre και post game εκπομπής) η μέση τηλεθέαση 5.4% με 14.2%, δηλαδή στο διάστημα αυτό συντονισμένοι με τη ΝΕΤ ήταν 600.000 κόσμου (κατά μέσο όρο). Στα δε «δυναμικά» κοινά τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 5% με 17.9%.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης, δηλαδή στην καθοριστική τέταρτη περίοδο, το μερίδιο (pic) ξεπέρασε το 40% (!) στα «δυναμικά» κοινά και το 30% στο σύνολο.

Η μετάδοση του μεγάλου αγώνα επισκίασε οτιδήποτε άλλο έδειξε η ΝΕΤ μέσα στην Παρασκευή. Το αμέσως επόμενο υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σημειώθηκε στο δίωρο από 14.00 ως και 16.00 με 1.7% και 8.7%. Δηλαδή, καμία σχέση!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ