2013-05-14 00:06:06
Φωτογραφία για Όλη η showbiz διασκέδασε στο Posidonio - Δείτε φωτο
Στο Posidonio γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Βάλαρης και πολλοί διάσημοι φίλοι του, του ευχήθηκαν. Μεταξύ αυτών ο Κώστας Βουτσάς, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου , η Νικολέττα Καρρά, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την Χρύσα Καλπάκη… Όλοι τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και της παρέας του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει τον παλμό κι οι παρευρισκόμενοι, ακολουθούν. «Ποτέ ξανά» ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και σηκώνει όλο το μαγαζί στον αέρα. Την ίδια ενθουσιώδη αποδοχή έχουν και τα τραγούδια «Παιδί γενναίο», «Μια νύχτα κόλαση», «Θα σε εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», «Τέλος καλό» αλλά και παλαιότερά του.

Η Ελένη Χατζίδου , ξεσηκώνει τον κόσμο. Ο Ιωακείμ Φωκάς εντυπωσιάζει ενώ η Μαρία Καρλάκη , ο Πάρις ξεχωρίζουν κι εισπράττουν χειροκρότημα.

Στο Posidonio διασκέδασαν κι ο Νίκος Μουτσινάς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο Χρήστος Μάστορας ( ο Frontman από το συγκρότημα Μέλισσες) με την Κόρτνεϋ Πάρκερ, ο Tus, ο Claydee, ο Άκης Δείξιμος, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, η Ελένη Φουρέιρα . Όλοι τους επισκέφθηκαν τα καμαρίνια και τραγούδησαν παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο Δημήτρης Αντωνίου και την σκηνοθετική επιμέλεια ο Γιώργος Δέδες.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ