2013-05-16 01:09:03
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Αθώος θα δηλώσει ο απαγωγέας-βασανιστής των γυναικών στο Κλίβελαντ!
Αθώος θα δηλώσει στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για την απαγωγή και δεκαετή ομηρία των τριών γυναικών στο Κλίβελαντ, Άριελ Κάστρο.

Οι δικηγόροι του όχι μόνο θα επιχειρήσουν να αντικρούσουν στο δικαστήριο τις βαριές ποινές που αντιμετωπίζει ο πελάτης τους, αλλά υποστηρίζουν ότι δεν είναι καν το τέρας που όλοι περιγράφουν.

Μιλώντας στην τηλεόραση οι Κρεγκ Γουέιντραουμπ και Τζέι Σλάκετ δήλωσαν ότι ο κατηγορούμενος περιγράφεται από τα ΜΜΕ ως «τέρας», ωστόσο μετά τη συνάντησή τους μαζί του (σ.σ. την Τρίτη) οι ίδιοι δεν τον είδαν με αυτόν τον τρόπο.

Ο Γουέιντραουμπ μάλιστα υποστήριξε ότι είναι άδικο και προσβλητικό το ότι «τα μέσα ενημέρωσης και η κοινωνία θέλουν να δαιμονοποιήσουν αυτόν τον άνδρα πριν μάθουν ολόκληρη την ιστορία», ενώ ο Σλάκετ δήλωσε ότι οι λεπτομέρειες για την αθωότητα του Κάστρο «θα αποδειχτούν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».

Τέλος, ο Γουέιντραουμπ δήλωσε ότι ο Κάστρο «αγαπάει βαθιά» το παιδί που απέκτησε με την Αμάντα Μπέρι κατά τη διάρκεια της «υποτιθέμενης» ομηρίας της.


Ο Κάστρο κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό της Μπέρι, της Τζίνα ΝτεΧεσούς και της Μισέλ Νάιτ.

Αιχμάλωτες πολέμου

Σε δημοσίευμά του, πάντως, το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι τα τρία θύματα του Κάστρο ζούσαν σαν αιχμάλωτες πολέμου. Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι κοπέλες υποφέρουν από υποσιτισμό, απώλεια ακοής και μυϊκές βλάβες από τα βασανιστήρια που υπέστησαν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, οι γυναίκες ήταν δεμένες με κολλητική ταινία σε θέσεις «που προκαλούν στρες» για μεγάλο χρονικό διάστημα και που τους άφησαν πληγές.

«Όταν ο Άριελ έφευγε για μεγάλο χρονικό διάστημα, έδενε με κολλητική ταινία διάφορα μέρη του προσώπου τους, ακόμα και τα μάτια τους, αφήνοντας μόνο ένα μικρό άνοιγμα για να μπορούν να αναπνέουν. Στη συνέχεια τραβούσε την ταινία, αφαιρώντας δέρμα και μαλλιά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο απαγωγέας βασάνιζε τα θύματά του χρησιμοποιώντας το φαγητό, αφού έφερνε φαγητό μόνο στη μια ή τις δύο γυναίκες, αφήνοντας τις άλλες να παρακολουθούν ή έτρωγε μόνο αυτός μπροστά τους.
imerisia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ