2013-05-21 17:20:32
Φωτογραφία για Ο «ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ», ΤΑ ΣΑΜΙΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΠ...ΝΕΣ!
Απίστευτο ρεσιτάλ του Νίκου Αλέφαντου στο "sportdog.gr" για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ! Γιατί δεν κάνει ο Γεωργιάδης, τι πρέπει να κάνει ο Σαββίδης και ποιος προπονητής του μοιάζει;

Αναλυτικά:

Πρώτα απ΄ όλα να ξεκινήσω από τον Σαββίδη που τη μια παίρνει τελάρα φρούτα και τα πάει στους παίκτες για να τους γλυκάνει, την άλλη τους τα χώνει και βγάζει λόγους ατελείωτους. Άκου Σαββίδη, έτσι δεν γίνεται δουλειά. Η πείρα μου στο ποδόσφαιρο λέει ότι σε αυτό το χώρο υπάρχουν άνθρωποι επικίνδυνοι! Μυρίζουν το χρήμα σαν καρχαρίες και περιτριγυρίζουν το θήραμα, έτσι έγινε και με τον Κόκκαλη στις αρχές, έτσι είχε γίνει και με τον Βαρδινογιάννη στις αρχές. Πρέπει να βρεις πρώτα απ΄ όλα άριστους συνεργάτες.

Σέβομαι τα λεφτά του Σαββίδη, ο άνθρωπος ήρθε και τα έχωσε, θέλει να πληρώσει και τα χρέη, όμως τι άτομα έχει δίπλα του; Τι μεταγραφές του έχουν φέρει; Τον Κροάτη σέντερ μπακ που είναι αργός και ήρθε να αντικαταστήσει τον άλλο αργό σέντερ μπακ τον Κουμάλο; Μ…ας είναι ο Ολυμπιακός που έχει δύο γρήγορα στόπερ Μανωλά και Αβραάμ; Στον κουβά τον έχουν ρίξει τον Σαββίδη ο Γεωργιάδης και ο Βρύζας.


Και ποιος εισηγήθηκε να αναλάβει προπονητής ο Γεωργιάδης. Από πού κι ως πού! Παίζεις τα πλέι οφ, το πιο κρίσιμο φίνις, και αντί να έρθει ένας κανονικός επαγγελματίας προπονητής να διορθώσει τα λάθη του Δώνη, τα κάνει ακόμα χειρότερα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος!

Με ποιο δικαίωμα φέρατε για προπονητή τον Γεωργιάδη να χάσει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ να πάθει οικονομική καταστροφή. Δηλαδή χάσατε το Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης στους ημιτελικούς, πάτε να χάσετε και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια. Αν χάσετε από τον Αστέρα αύριο, τελειώσατε. Μεγάλη ομάδα λέει ο ΠΑΟΚ. Ναι, έχει λαό, αλλά το "μεγάλη" μέσα στο γήπεδο δεν το βλέπουμε!

Με ποιο δικαίωμα φέρατε έναν προπονητή ανύπαρκτο! Ας φέρνατε για αυτά τα ματς έναν κανονικό προπονητή, ας φέρνατε τον Δερμιτζάκη, ο Άρης έφερε επαγγελματία προπονητή, τον Παπαδόπουλο, και τους έσωσε. Ο Σπανός στον Ατρόμητο έδιωξε τον Μπάγεβιτς και έφερε κανονικό προπονητή τον Αναστόπουλο, τον έδιωξε κι αυτόν και πήγε σε κανονικό προπονητή τον Παράσχο. Και βλέπω τον Ατρόμητο πολύ βελτιωμένο με τον Παράσχο. Εσείς πώς φέρατε τον Γεωργιάδη;

Αφήστε που είναι και κοντός! Είχα ξαναπεί στο παρελθόν, για τον Νιόπλια, ότι δεν υπάρχουν στην ιστορία προπονηταράδες που να είναι σαμιαμίδια! Και κοντός και αδυνατούλης, πώς θα επιβληθεί στους παίκτες του ΠΑΟΚ και στο λαό του ΠΑΟΚ; Πρέπει να είσαι ο σούπερ έξυπνος και σούπερ επιτυχημένος με προϋπηρεσία προπονητής, για να πας σε έναν ΠΑΟΚ ή σε έναν Παναθηναϊκό και να πετύχεις.

Έχουν γίνει ποδοσφαιρικά εγκλήματα στον ΠΑΟΚ. Φέρανε τον Γεωργιάδη οι Βρύζες και οι Ζαγοράκηδες για "οικογενειοκρατία"! Και πάει ο άλλος ως πρόεδρος και βγάζει λόγους στους παίκτες. Ε, αν ήταν έτσι το ποδόσφαιρο, να μην είχαν προπονητές οι ομάδες, να είχαν πολιτικούς!

Ο Σαββίδης ξέρω από έναν φίλο μου ότι παρ ότι δεν μιλάει ελληνικά είναι καλός Έλληνας, πολύ πιστός, και βοήθησε με ενέργειές του για την Παναγία τη Σουμελά στον Πόντο. Έβαλε λεφτά στον ΠΑΟΚ, θέλει να βάλει κι άλλα. Ας του πουν ορισμένα πράγματα σωστά για το ποδόσφαιρο. Θες άνθρωπέ μου σεντερφοράρα γρήγορη, να κάνει και καμία ντρίμπλα, να παίρνει και προσωπικές φάσεις, όχι να περιμένει την μπάλα. Θες και χαφάρα και σεντερμπακάρα. Με αυτούς που έχεις τώρα δεν θα πας πουθενά!

Ακούω που λένε ότι ο Αθανασιάδης θέλει να φύγει, είναι τσατισμένος λέει. Πόσο έχει ρήτρα; 3 εκ. ευρώ; Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν θα τον πούλαγα εγώ. Η απάντησή μου: Και 1 εκ. ευρώ άμα σας δώσουν, στείλε τον επί τόπου! Αυτοί φρενάρουν τον ΠΑΟΚ! Δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες να σηκώσουν τον ΠΑΟΚ. Αφήστε ρε δημοσιογράφοι τις δημόσιες σχέσεις και τις φιλίες με τους παίκτες, δείτε τι γίνεται πάνω στο χορτάρι.

Ο Χριστόπουλος πήγε με 3 σέντερ μπακ στην Τούμπα, μου θύμισε …Αλέφαντο, εγώ το είχα βγάλει αυτό, και το κάνουν τώρα και στην Ιταλία. Έξυπνος προπονητής ο Χριστόπουλος. Να περιμένουμε όμως και την επόμενη ομάδα του να δούμε μήπως είναι φωτοβολίδα. Πάντως έχει φτιάξει καλή ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο καλύτερος προπονητής όμως για εμένα φέτος είναι ο Τσιώλης, γιατί τα έχει ξανακάνει αυτά που κάνει, έχει δώσει αποδείξεις ότι δεν είναι τυχαία τα φετινά. Αν δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ τώρα και τον παίξει έξυπνα, μπορεί να τον χτυπήσει στις αργοπου…νες που έχει πίσω! Να προσέξει όμως γιατί ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Τρίπολη να τα παίξει όλα για όλα, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Ας τον αφήσει λοιπόν να ξανοιχτεί…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ