2013-05-21 17:06:50
Φωτογραφία για ΧΟΥΓΚΑΖ : ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Αντρέα Τρινκιέρι, αλλά και τη νέα του ομάδα.

Ως την καλύτερη διαφήμιση των Ελλήνων προπονητών χαρακτήρισε ο Κρις Χουγκάζ τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως στο μέλλον περισσότεροι Έλληνες τεχνικοί θα βγουν στο εξωτερικό όπου τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης.

Ακόμη, ο Χουγκάζ αναφέρθηκε στον Αντρέα Τρινκέρι, αλλά και στη νέα του ομάδα, Κορεκαμίνος Βικτόρια, και τη μετακόμισή του στο Μεξικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ΚΑΡ:

Για τον άθλο του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Αυτό που κατάφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν πολύ δύσκολο. Πήρε την πρωταθλήτρια της Ευρώπης, μία στρωμένη ομάδα και αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν μία παρόμοια πορεία με την περσινή. Ωστόσο, όχι μόνο δεν έκανε το ίδιο, αλλά τα πήγε πολύ καλύτερα. Κατάφερε να «ποτίσει» με κίνητρα μία ομάδα που ήδη είχε πανηγυρίσει τον ευρωπαϊκό τίτλο πριν ένα χρόνο. Αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν συμβαίνει συχνά για αυτό και ο Μπαρτζώκας είναι η καλύτερη διαφήμιση για τους Έλληνες προπονητές».


Για τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι:

«Οι Έλληνες τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης στο εξωτερικό, ίσως περισσότερο και από ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν και άλλοι στη συνέχεια που θα ακολουθήσουν τα βήματα των Γιαννάκη και Κατσικάρη. Το ότι στον πάγκο της Εθνικής βρίσκεται ένας ξένος προπονητής δεν είχε και την καλύτερη απήχηση στον κόσμο. Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτή είναι η απόφαση της Ομοσπονδίας εμείς θα πρέπει να την υποστηρίξουμε . Δεν θα έχει εύκολο έργο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων».

Για τη νέα του ομάδα:

«Το στυλ παιχνιδιού στο Μεξικό είναι διαφορετικό, πιο γρήγορο και πολύ αθλητικό, δεν υπάρχει η πειθαρχία που συναντάμε στην Ευρώπη. Αυτό είναι το δύσκολο σημείο, το ότι θα πρέπει να συνδυάσω δύο διαφορετικά στυλ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να αναλάβω τον πάγκο της Κορεκαμίνος Βικτόρια ήταν ο πρόεδρος της, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στο μπάσκετ».

Δείτε το βίντεο του "sport-fm.gr":
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ