2013-05-22 08:46:06
Φωτογραφία για Βόλος: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 40χρονος από την Αλόννησο και η 32χρονη Γεωργιανή
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη σημερινή τους απολογία στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή κι Εισαγγελέα ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από την Αλόννησο και η 32χρονη Γεωργιανή, που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, ενώ η γυναίκα του μετέφερε στο νησί 6 κιλά χασίς και κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών.

Να θυμήσουμε ότι, τα δύο άτομα, είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι από άντρες του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Βόλου. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών λιμενικοί, είχαν εντοπίσει την 32χρονη Γεωργιανή στο λιμάνι του Βόλου και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν μέσα στη βαλίτσα της έξι ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 5.975γρ. Η 32χρονη, θα ταξίδευε για Αλόννησο με το Flying Cat 5 και λόγω του ότι η ώρα πλησίαζε για τον απόπλου του Flying Cat, άντρες του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, ταξίδεψαν μαζί της, προκειμένου να εντοπίσουν τον παραλήπτη της μεγάλης αυτής ποσότητας των ναρκωτικών. Όταν η 32χρονη συναντήθηκε με τον 40χρονο στο λιμάνι της Αλοννήσου, για να του παραδώσει τις ποσότητες των ναρκωτικών, οι λιμενικοί συνέλαβαν και τον 40χρονο.


Μάλιστα σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 40χρονου είχαν βρεθεί και είχαν κατασχεθεί, 27 γυάλινα βάζα με υπολείμματα κάνναβης συνολικού βάρους 3,4 γρ., ένα δενδρύλλιο χασίς ύψους 20 εκ., μία ποσότητα άγνωστης ουσίας σε αλουμινόχαρτο χρώματος καφέ σκούρο, συνολικού βάρους 1,1 γρ., η ίδια άγνωστη ουσία εντοπίστηκε και σε νάιλον συσκευασία συνολικού βάρους 27,7 γρ., ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, και μία πίπα καπνίσματος κάνναβης.

http://www.e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ