2013-05-28 07:11:05
Φωτογραφία για Μπέος: «Ουστ κοπρόσκυλα!»
Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος για τα όσα έγιναν στον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Ο πρώην παράγοντας των «ερυθρόλευκων» καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης της ΑΕΛΚ, των δημοσιογράφων του Βόλου που δεν ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 89,5, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανέβει μέσω των πλέι ογ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπέου:

Για τους δημοσιογράφους: «Τα όσα συνέβησαν στην Μυτιλήνη είναι τραγελαφικά και αίσχη εις βάρος της αγαπημένης μου ομάδας. Ως φίλαθλος δεν μπορώ να πάρω θέση αλλά πρέπει να πω για εσάς τους δημοσιογράφους. Τι κάνατε εσείς οι δημοσιογράφοι της Μαγνησίας που τρώτε ψωμί από την ομάδα; Που ήταν τα ραδιόφωνα και τα κανάλια; Ποια ήταν η παρουσία τους στο νησί της Μυτιλήνης; Φοβήθηκαν να βγάλουν ένα εισιτήριο και να τραβήξουν κάποια πλάνα;

Μόνο ο ΣΠΟΡ FM9,5 ήταν εκεί αλλά το ράδιο δεν μπορεί να τραβήξει πλάνα. Που ήταν οι άλλοι; Μια ομάδα του Βόλου διεκδικούσε την απευθείας άνοδο και δεν ήταν κανένας δημοσιογράφος εκεί. Από το Βόλο απείχε η δημοσιογραφία. Είναι ντροπή και αν ήμουν παράγοντας της ομάδας δεν θα ξαναπατάγατε κανένας από αυτούς τους δημοσιογράφους στο γήπεδο.


Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν τους έχει ανάγκη. Δεν είναι αμερόληπτοι, δεν σέβονται μια ομάδα με τόσο λαό. Αντί να είναι στο γήπεδο να τραβήξουν τα περιστατικά, να υπάρχουν όπλα για την διοίκηση, να δείξουν ότι 20 μπράβοι βαράγανε τον κ. Σίμο και τα ΜΑΤ δεν έκαναν τίποτα. Έχω μάθει όμως στην ζωή μου να μην κλαίω και δεν κάνω αυτό. Απλά βγάζω το παράπονο μου.

Να μου πει ο κ. Σουφλάρης που ήταν εκεί ένα ονοματεπώνυμο ενός δημοσιογράφου που τράβηξε αυτά τα έκτροπα για να μπορεί μετά να πάει ο κ. Καραγιάννης με κάποια πλάνα, κάποια στοιχεία στα χέρια του να κάνει μια αναφορά. Αλλά τα κανάλια κοιτάνε πως να τα πάρουν από τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Τι θα συνόδευαν τούρκικη ομάδα και δεν ήρθαν;

Έξω κοπρόσκυλα. Έρχονται και παίρνουν διαφήμιση και δεν χαλάσανε 300 ευρώ για ένα εισιτήριο για να προστατέψουν την ομάδα γιατί είναι διαφορετικά τα επεισόδια που έγιναν να βγούνε στα κανάλια. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων και των καναλαρχών αλλά δεν την έκαναν. Αλλά είχαν μάθει με πλαστά τιμολόγια από δημάρχους και νομάρχες να δουλεύουν. Απείχαν σκοπίμως γιατί δεν είναι έντιμοι.

Ψάχνουν για μαλάκες. Όταν ήμουν στην ομάδα και πήγαμε εξωτερικό ήρθαν όλοι. Γιατί; Γιατί τότε τα πλήρωσε όλα ο μαλάκας ο Μπέος. Να κάνουνε κηδεία με ξένα κόλλυβα έτσι έχουν μάθει να δουλεύουν. Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι και για αυτό ο Βόλος τόσα χρόνια δεν είχε επαγγελματική ομάδα».

Για την ομάδα και τους παίκτες: «Πρώτη φορά ένιωσα τόσο περήφανος. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν πολλά κιλά… Ισοπέδωσαν στο γήπεδο μια ανύπαρκτη ομάδα. Οι περισσότεροι φίλαθλοι παρακαλούσαν να νικήσει ο Βόλος. Οι υπόλοιποι ήταν από ένα ψαροχώρι και άφησαν τα δίχτυα και ήρθαν στο γήπεδο. Ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να σηκώσει το κεφάλι και να είναι περήφανοι και να μην κοιτάνε άλλες ομάδες.

Αν οι παίκτες συνεχίζουν να αγωνίζονται όπως στις 5 τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχασε. Από συγκυρίες δεν πήρε την απευθείας άνοδο. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ξένους και έλληνες παίκτες να κλαίνε σαν μωρά παιδιά μέσα στο αεροπλάνο».

Για τα playoff: «Τίποτα δεν τελείωσε. Είμαι σίγουρος, εκτιμώ ότι ο Ολυμπιακόσ Βόλου θα ανέβει στην Α’ εθνική. Και το λέω αυτό για να είμαι ξεκάθαρος ότι τα λέω από τα τόσα χρόνια που παρακολουθώ το άθλημα για να προλάβω και τις δηλώσεις που κάνουν κάποια αρρωστημένα μυαλά.

Για μένα πάντως είναι 3 παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Βόλου στα playoff και ζητάω από τον κόσμο να στηρίξουν την ομάδα στα εντός και να μην κάνουν καμία εκδρομή στα εκτός έδρας. Πρέπει να υπάρχει συσπείρωση στο κόσμο, να τους πεισμώσει αυτό το περιστατικό.

Εγώ πάντως δηλώνω πως δεν θα λείψω από κανένα παιχνίδι γιατί αυτή η ομάδα με πώρωσε. Εγώ τους έχω κατακρίνει αλλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά που σε μια κόλαση μέσα σταθήκανε όρθιοι. Πάμε όλοι μαζί μπροστά να στηρίξουμε αυτή την ομαδάρα που μας κάνει περήφανους».

Για τα επεισόδια: «Στεναχωριέμαι γιατί είμαι εκτός και δεν μπορώ να αντιδράσω όπως πρέπει. Δεν έχω αρμοδιότητες γιατί δεν είμαι τίποτα, είμαι απλός φίλαθλος. Ξέρετε ότι ο 4ος βοηθός ήταν από την Μυτιλήνη και αντί να αποβάλλουν ανθρώπους της Καλλονής απέβαλλαν του Ολυμπιακού Βόλου. Αλλά αν πας τώρα χωρίς πλάνα να τα πεις θα σε πούνε τρελό. Ενώ αν ήταν εκεί η κάμερα Εν πάση περιπτώσει κοιτάμε μπροστά. Αν χθες υπήρχαν οργανωμένοι φίλαθλοι θα θρηνούσαμε θύματα και το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και θέαμα και είναι ωραίο να το παρακολουθείς δεν είναι για αυτά που έγιναν χθες. Μπορεί μέσα σε 5.000 φιλάθλους να βρεθούν 50 άτομα που θα κάνουν κάτι κατακριτέο. Αλλά όταν δεν προστατεύεις την αποστολή υπάρχει οργανωμένο έγκλημα. Και ξέρετε ποιο ήταν το οργανωμένο έγκλημα; Να φέρουν 40 μπράβους για να προκαλέσουν τρομοκρατία αλλά μπράβο στα παλικάρια του Ολυμπιακού Βόλου που δεν μάσησαν.

Καταδικάζουμε την αλητεία και το σκεπτικό των ανθρώπων που διοικούν την Καλλονή. Αλλά τι να περιμένεις από μια ομάδα χωρίς ιστορία, χωρίς παρελθόν, παρόν και μέλλον;

Το ξέρετε ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος που είναι Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλλονής είναι στέλεχος της ΕΥΠ και ήταν πρωτεργάτης σε όλα αυτά τα επεισόδια; Πως ένα κρατικός λειτουργός μπορεί να είναι έμμισθος σε μια ποδοσφαιρική ομοσπονδία; Γίνεται δεν ξέρω; Αλλά πρέπει η ΠΑΕ μας να τα ψάξει και να τα κυνηγήσει. Η ουσία δεν αλλάζει, απλά πρέπει όλα όσα έγιναν να καταγραφούν και να γίνουν καταγγελίες και με ότι προβλέπει ο νόμος να τιμωρηθούν. Απορώ πως μια ομάδα με αποδυτήρια σαν πλυσταριά θα πάει στην Α’ Εθνική;» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ