2024-06-14 13:50:42
Φωτογραφία για Ο Αχιλλέας Μπέος για τις γραμμές του ΟΣΕ στην Αγριά “Είμαστε υπέρ των μνημείων”
Τη δική του απάντηση για τις γραμμές του ΟΣΕ στην Αγριά και για τη μήνυση που υπέβαλλε η Προϊσταμένη της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων για τις γραμμές του ΟΣΕ στην Αγριά.

Οπως αναφέρει:

Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς ότι και εμείς είμαστε υπέρ των μνημείων. Αρκεί αυτά να είναι μνημεία Πολιτισμού και όχι εστίες ρύπανσης, μόλυνσης και υποβάθμισης της ζωής των κατοίκων.

Οσοι λοιπόν δήθεν κόπτεστε για τα Μνημεία φροντίστε να είναι καλοσυντηρημένα και σε αξιοπρεπή κατάσταση και τότε να συνδράμουμε όλοι στην ανάδειξή τους. Αρκετά πια με το ρεζιλίκι και την υποκρισία σας.

Το έργο όταν ολοκληρωθεί θα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Και αισθητικά και λειτουργικά. Και δεν θα πνίγεται ο κόσμος και δεν θα καταστρέφονται οι επιχειρήσεις.

ΥΓ. Κα Γεωργίου μπορείτε να εξηγήσετε στους καλόπιστους πολίτες πως είναι δυνατόν σε συγκεκριμένα, περιθωριακά είναι η αλήθεια, ΜΜΕ, που σε κάθε ευκαιρία δυσφημούν και συκοφαντούν την πόλη, να δημοσιεύεται από χθες η «είδηση» ότι υποβάλατε μήνυση για τις γραμμές ΟΣΕ στην Αγριά, όταν η μήνυση αυτή υποβλήθηκε σήμερα το πρωί; Τι σόι διαπλοκή είναι αυτή; Κρατήστε έστω τα προσχήματα. Λίγη τσίπα, πια sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ