2013-06-01 15:05:10
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ... ΠΥΡΑ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! *ΡΗΟΤΟ*
Ο Λουίς Σουάρες, μιλώντας σε συνέντευξη που έδωσε από την Ουρουγουάη, όπου έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν έκρυψε πως θέλει να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να μην συγχωρούν αυτά τα λόγια και να βάζουν φωτιά σε φανέλες του!

Την ίδια ώρα, που ο αγγλικός Τύπος, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", φιλοξένησε φωτογραφίες του διεθνή άσου, ο οποίος ψωνίζει με την οικογένειά του σε σούπερ μάρκετ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Σουάρες μαζεύει τα πράγματά του από το Λίβερπουλ Πόλη στην οποία φαίνεται να είναι πλέον ανεπιθύμητος, καθώς ήδη κάποιοι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να τον... μισούν. Στο πρόσωπο του Σουάρες, φαίνεται να τηρείται το... «έθιμο», όταν ένας μεγάλος παίκτης αποχωρεί από μια ομάδα για τα «μάτια» άλλης, οι οπαδοί του συλλόγου να τον θεωρούν προδότη! Καίγοντας μάλιστα φανέλες του! Αυτό έκανε και ένας οπαδός της Λίβερπουλ, ο οποίος έκαψε τη φανέλα του Σουάρες, ενώ έγραψε και μια βρισιά μέσα στον αριθμό του!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός από την πλευρά του επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη «βασίλισσα», και τον αγγλικό Τύπο να αναφέρει πως η μεταγραφή κλείνει στα 40 εκ. ευρώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ