2013-06-03 10:54:03
Φωτογραφία για «ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ» ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Την πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ θέλει να σφραγίσει ο Ολυμπιακός απόψε (16:30, ΕΤ1) στο Ρέθυμνο κόντρα στον ΑΓΟΡ στο πλαίσιο της 3ης αναμέτρησης για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, μην παίζοντας στα κόκκινα και με ιδιαίτερη ένταση στα δύο πρώτα ματς, πήραν αυτό που ήθελαν και βαδίζουν πάνω στον προγραμματισμό τους. Αυτό που υπάρχει στο μυαλό τους είναι το πώς θα κάνουν το 3-0 στη σειρά στο Ρέθυμνο και θα σφραγίσουν την πρόκριση στους τελικούς, κάτι που επεσήμαναν χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους οι ερυθρόλευκοι, ακόμα και μετά το 2ο ματς στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Κρήτη με σκοπό να κάνει για 40 λεπτά το παιχνίδι του, να πάρει τη νίκη και να σφραγίσει την είσοδό του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα για μία ακόμη φορά δεν λείπουν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος θα έχει 11 παίκτες στη διάθεσή του, καθώς τόσο ο Έισι Λο όσο και ο Στράτος Περπέρογλου δεν κατάφεραν να προπονηθούν ούτε την Κυριακή και αποκλείστηκαν από την αποστολή για το Ρέθυμνο.


Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού συνεχίζει να νιώθει στομαχικές διαταραχές και ο οργανισμός του είναι αποδυναμωμένος οπότε προτιμήθηκε να ξεκουραστεί ενώ από την άλλη ο έμπειρος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει την κάκωση που τον ταλαιπωρεί στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και ακολουθεί θεραπεία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πηγαίνουν στην έδρα του Ρεθύμνου για να «σκουπίσουν» τον αντίπαλο, ενώ από την άλλη πλευρά, στην ομάδα της Κρήτης, μία σχετική αναστάτωση προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Πέτγουεϊ που είπε ότι δεν νιώθει καλά στην ομάδα που ανήκει και θα αποχωρήσει, αλλά κατά τα άλλα υπάρχει η πίστη για τη μία νίκη που θα κλείσει με ωραίο τρόπο την σεζόν.

Μάλιστα τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί.

Εφόσον οι σειρές τελειώσουν σήμερα (ο Παναθηναϊκός είναι στο 2-0 με τον Πανιώνιο και παίζει σήμερα στη Νέα Σμύρνη), οι τελικοί της Α1 θα αρχίσουν την προσεχή Παρασκευή (την Πέμπτη οι μικροί τελικοί). Αν έστω κι ένας από τους δύο ημιτελικούς οδηγηθεί σε τέταρτο παιχνίδι, θα γίνει την Τετάρτη σε Ρέθυμνο (16:30, ΝΕΤ) ή/και Νέα Σμύρνη (20:00, ΕΤ1). Εφόσον η πρόκριση κριθεί την Τετάρτη έστω και για ένα ζευγάρι, μεγάλοι και μικροί τελικοί θα αρχίσουν Κυριακή και Σάββατο αντίστοιχα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ