2013-06-03 11:24:55
Φωτογραφία για Τoυρκικός Τύπος:  O δικτάτορας τρελάθηκε
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Συγκρούεται με το λαό» είναι ο τίτλος της Cumhuriyet. Η τουρκική εφημερίδα γράφει «μίλησε ο Ερντογάν και ο λαός βγήκε στους δρόμους. Σε δεκάδες πόλεις η αστυνομία πάλι άσκησε τρομοκρατία εναντίον του κόσμου. Προχθές ο Ερντογάν είχε κάνει έκκληση για τερματισμός των διαδηλώσεων χθες και πάλι ανέβασε τους τόνους προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου»

«Δεν πήρε το μάθημα του» είναι ο τίτλος της Taraf. H τουρκική εφημερίδα αναφερει πως « ο πρωθυπουργός δεν πήρε το μήνυμα του λαού που ζητά να μην του επιβάλλει κάτι». Η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις Ερντογάν που μίλησε για πλιατσικολόγους, για τζαμί στην πλατεία Ταξίμ κτλ.

«Ο δικτάτορας τρελάθηκε» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sol. H τουρκική εφημερίδα γράφει « οι διαδηλώσεις που ξεκίνησαν από το πάρκο Γκεζί και εξαπλώθηκαν στην Τουρκία χάλασαν την ισορροπία του Ερντογάν. Την πρώτη μέρα σιώπησε, τη δεύτερη μέρα ήταν ήρεμος , την Τρίτη μέρα βγήκε εκτός ελέγχου».

«Πρώτα καθαριότητα…. και μετά ένταση» είναι ο τίτλος της Μilliyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως «το πρωϊ της Κυραικής οι διαδηλωτές καθάρισαν την πλατεία όμως το απόγευμα ξεκίνησαν πάλι επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα με την αστυνομία να απωθεί τους διαδηλωτές με δακρυγόνα».
OnAlert
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ