2013-06-03 11:20:09
Φωτογραφία για ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Το τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς θα αγωνίζεται από του χρόνου στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο να δηλώσει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα τέσσερα χρόνια που πέρασε στην Ήπειρο.

«Πέρασα 4 χρόνια εδώ με κακές αλλά και καλές, τις περισσότερες, στιγμές. Ήταν δύσκολη η χθεσινή νύχτα για εμένα. Από τη στιγμή που άρχισε το παιχνίδι άφησα πίσω τις αναμνήσεις και συγκεντρώθηκα στον αγώνα. Ήθελα να τελειώσουμε με νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε από δυο στημένες φάσεις. Θα κρατήσω για πάντα αυτά τα 4 χρόνια που πέρασα εδώ, θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από τον ΠΑΣ Γιάννινα», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος μέσος, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μπλουζάκι που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του ΠΑΣ με τη ζωγραφιά όλων των παικτών οι οποίοι αγωνίστηκαν στη φετινή πορεία… Ευρώπης της ομάδας.

«Ένα μεγάλο μέρος των αναμνήσεων είναι σε αυτό το μπλουζάκι. Όμως υπάρχουν κι άλλες αναμνήσεις που δεν είναι εδώ. Είναι ο κόσμος, η ομάδα και η πόλη που με αγκάλιασε και βοήθησε στο να βγει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη», συμπλήρωσε ο Ντε Βινσέντι.

Παράλληλα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε: «Just words of thank you! #VamosPAS!! You will be Always in my heart!! THANK YOU VERY MUCH!!», ευχαριστώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα χρόνια που ήταν στην ομάδα και τονίζοντας πως θα είναι για πάντα στην καρδιά του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ