2013-06-06 01:21:04
Φωτογραφία για «Στόχος της συγκυβέρνησης είναι η μονιμοποίηση του χαρατσιού»
Στόχος της συγκυβέρνησης είναι η μονιμοποίηση του χαρατσιού και η επέκτασή του με τη φορολόγηση των οικοπέδων και των αγροτεμαχίων, υποστηρίζει... σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Την ίδια στιγμή, προσθέτει το Κομμουνιστικό Κόμμα, ενεργοποιούνται μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, με κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, κινητής και ακίνητης περιουσίας για όσους δεν θα μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους σε εφορίες, δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες.

«Η χθεσινή κυβερνητική δήλωση για πλειστηριασμούς ακόμη και στην πρώτη κατοικία για δάνεια στις τράπεζες, ακόμη και αν διαψεύστηκε στη συνέχεια, έρχεται μόνο να επιβεβαιώσει τη λαϊκή ρήση ότι "δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά"», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς, μιλώντας χθες στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ζήτησε τις προτάσεις των κομμάτων μέσα στο καλοκαίρι για την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Ο Θ. Σκορδάς άνοιξε εμμέσως το θέμα λέγοντας πως όταν η χώρα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης «κάποια στιγμή, σε πέντε – δέκα – δεκαπέντε χρόνια» θα αρθεί η απαγόρευση, γι’ αυτό πρέπει να ετοιμάζεται το σύστημα.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο υφυπουργός έμφανίστηκε καθησυχαστικός διαβεβαιώνοντας πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αλλαγής της απόφασης για αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ