2013-06-12 18:59:16
Φωτογραφία για Διακρίνονται κάλπες στον ορίζοντα...!!!
Της Μαρίνας Μάνη 

Η "αποφασιστικής σημασίας" συνάντηση μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη είναι σε εξέλιξη στη Βουλή, ωστόσο συνεργάτες τους λένε ότι τα περιθώρια "εξεύρεσης λύσης" που να ικανοποιεί και τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους "περιορίζονται εξαιρετικά".

Εάν, λοιπόν, επιμείνουν στις θέσεις τους και με δεδομένο ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, η μοναδική διέξοδος είναι... πρόωρες κάλπες.

Κυβερνητικός παράγοντας σημειώνει στο Capital.gr ότι "δεν έχει νόημα να παίζουμε τις κουμπάρες" με απειλές περί ψήφου εμπιστοσύνης ή ψήφου μομφής, οπότε την απάντηση θα την δώσουν οι πολίτες.

Εάν η σχετική εισήγηση γίνει αποδεκτή, τότε οι κάλπες θα στηθούν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου Πάντως ο Θ. Μαργαρίτης, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει πως «αν η ΝΔ δεν κάνει πίσω στο θέμα της ΕΡΤ έχει την απόλυτη ευθύνη που θα σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές».

Εξάλλου, κυβερνητικοί παράγοντες χαρακτηρίζουν αστειότητες τα περί αλλαγής πρωθυπουργού προκειμένου να παραμείνει η τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας και να αποφευχθούν οι εκλογές.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ