2013-06-14 11:07:08
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση από τις προτάσεις που έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός για τα άκρα της επίθεσης αφορά στον διεθνή Τσέχο εξτρέμ της Μπορντό, τον Γιάροσλαβ Πλασίλ.

0 31χρονος άσος με τις 83 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του και την εμπειρία από το ισπανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, έχει συμβόλαιο με την Μπορντό αλλά είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που πρόκειται να εγκαταλείψουν το γαλλικό πρωτάθλημα λόγω της αύξησης στη φορολογία των συμβολαίων.

Για τον Πλασίλ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" έχει ιδίαν άποψη ο Χουάνχο Λορένθο, καθώς ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού είχε κάνει τη μεταγραφή του Τσέχου στην Οσασούνα, όταν ήταν τεχνικός διευθυντής της.

Στη Γαλλία υπάρχουν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα οποία «ο Πλασίλ εξετάζει μια δελεαστική πρόταση από το Κατάρ, ενώ από την Ευρώπη υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό».

Εν τω μεταξύ, στη Γαλλία συνεχίζουν να γράφουν για θέμα Ολυμπιακού-Μαλουντά, λέγοντας ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον διεθνή σταρ που φεύγει από την Τσέλσι.

Ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με τον Κλαούντιου Κεσέρου, τον Ρουμάνο φορ της Ανζέ, ο οποίος έχει προταθεί επιμόνως το τελευταίο διάστημα στους νταμπλούχους Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ