2013-06-14 17:59:16
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο του Άρη ο Κουτρουμπής
Ο Γιώργος Κουτρουμπής βρίσκεται στο επίκεντρο του Γιάννη Χατζηνικολάου για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Πρόκειται για τον 22χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ που βρίσκεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών κάτω των 24 χρονών όπως και οι Αργυρόπουλος, Μαραγκός και Τσίτας που επίσης απασχολούν.

Για τον Κουτρουμπή πάντως εκτός του Άρη τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει ασχοληθεί έντονα για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός. Ο Χατζηνικολάου ωστόσο φέρεται με την σειρά του να έχει εισηγηθεί να γίνει η σχετική κίνηση.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας μετά από την συμφωνία που είχε επέλθει με την εταιρία που είχε τα δικαιώματα της προετοιμασίας του Άρη ξεκίνησε η αναζήτηση του μέρους όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.


Το Πράβετς της Βουλγαρίας φαντάζει μία από τις βασικές επιλογές μαζί με αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό και ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Μούτας βρέθηκε στο Πράβετς όπου και επιθεώρησε τους χώρους της προετοιμασίας και πρόκειται να ενημερώσει τον Χατζηνικολάου.

Εν τω μεταξύ αναβολή όπως αναμενόταν δόθηκε στην εκδίκαση της αίτησης στο Πρωτοδικείο προκειμένου να επικυρωθεί ως τακτική από προσωρινή η νυν διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Δημήτρη Ηλιάδη.

 Κι αυτό γιατί στην χθεσινή εκδίκαση ζητήθηκε αναβολή από τους νομικούς της ΠΑΕ όπως και δόθηκε από το δικαστήριο αναβολή για τον προσεχή Οκτώβριο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ